Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. Gyerekkel vagyok terhes...

3. Gyerekkel vagyok terhes lassan vége felé járok. Olvastam olyat, hogy a 3.a legnehezebb szülés és legfájdalmasabb ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 18:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám 5 kg felett született 1948-ban. Biztosan a rengeteg magzatvédő vitamintól hízott meg... Istenem..
2021. júl. 22. 16:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak az elsőnél szedtem magzatvédőt a többinél nem. Mint látjátok semmi különbség a babák között súlyban és két pelenkás mellett költözés közepén nem igen “zabáltam”sőt!. Az orvosod el van tévedve ez általában genetika vagy betegség következménye nem a h*lye vitamin. 7#es voltam
2021. júl. 22. 16:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Jaj ne legyünk már ilyen naiv babonásak... Mégis mi a bánatért lenne pont a harmadik a legnehezebb.. azt leszámítva is, hogy tényleg nem létezik két egyforma nő, sem két egyforma szülés.
2021. júl. 22. 17:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Én se szedtem nagyon viramin es az elso 3,5 kg koruli a masodik 3,8 kg koruli lett :) a 3. At mar 46. Betoltott hetre 3 kgra saccolta. Szóval nem lesz kicsi. Es hosszra se. Lepenyt nezve hatul van megtapadva (elvileg az a jó) most jon meg csak a 38. Betoltott het. Majd a malnalevel teat iszogatom mindkettonel ittam, viszont ha tul gyorsan tagul az ember az se jó mert az mint kiderult hanyingert okoz
2021. júl. 23. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, kérlek meséld majd el milyen volt a szülés :)
2021. júl. 24. 06:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia..én 9 hete szültem..3. baba . És az utolsó szülés óta eltelt 14 év.Túlhordàssal bent feküdtem.Semmit nem tàgultam.A magzatvízet sem bírtàk megnézni.Oxi terheléstől elindult a fàjàs nagyon lassan tagultam..A baba pedig nem bírta a fàjásokat így sürgi csàszàr lett ..4 kg és 57cm.. kisfiú ☺️😄 végülis a nyakán és a melkasàn volt a köldökzsinór...de jól volt hàlistennek😁😁de ne izgulj .valaki pikk pakk megszüli...
2021. júl. 24. 11:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Eddig passz, de betoltott 36. Héten már azt mondta a doki, hogy 3 kg tuti van. Pedig nyár van, már alig eszek, mert a gyerek lába valahol a bordám alatt matat, és alig van hely a gyomromban a kajának, szóval amúgy tuti genetika,hogy kinek mekkora babája van. Meg,hogy kb mikorra születik. Akinek elsiette az a 2.is előbb jön. Nekem teljesen normális időben, így még azt mondta a doki ráérek (38. Hetet toltom lassan)
2021. júl. 24. 23:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Megszületett múlt héten. Túlhordtam már indításon gondolkodott az orvos. Sajnos az egyik tesztnél folyamatos szívhanglresés volt így azonnal beindítatta. Rögtön mindent kaptam,hogy táguljak (hát fájt rendesen, de ki kell bírni,hogy egészséges legyen ez volt előttem :) ) konkrétan az oxytocin bekötésétől számítva fél - 3/4 órán belül meglett :) nagyon nagy szerencsénk volt :) cm ben kisebb icipicit súlyban a két tesó között van :)
2021. aug. 15. 10:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Vagyis a szívhangleesés nem volt folyamatos, csak az összehúzódásnál, és ezért kellett beindítani,hogy nehogy folyamatos állapot lépjen fel. Szóval ez egy érdekes szülés volt, mert rosszul indult viszont nagyon gyors lett emiatt
2021. aug. 15. 10:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok, jó egészséget! :)
2021. aug. 16. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!