Hogy fogadjam el a megváltozott testem szülés után?
Nézz rá a gyermekedre és gobdolj bele mekkora öröm, boldogság, hogy ő van. Dolgozz azért, hogy jobban mézz ki, ha ilyen jellegű a változás és nem pl a melled lóg, bár azt is lehet plasztikáztatni, ha van rá keret.
Ha pedig egyedül nem megy keress fel pzichológus, nem szégyen, a gyereknek is és a társadnak is kell, hogy kiegyensúlyozott legyél. 😊
Kicsit több részlettel hasznosabb tanácsokat tudnánk adni.
Első körben hagyj időt magadnak! Nekem majdnem kereken 1 év kellett, mire annyira rendeződött két gyerkőccel az életünk, hogy magamra is oda tudjak figyelni. Plusz a szoptatás végét is meg szerettem volna várni.
Ha utolérted magad a babázásban, akkor kezdj el dolgozni az alakodon. Próbálj meg napi 30 percet edzeni fektetések után. De van, aki tud edzeni a gyereke mellett is. Youtube-on rengeteg lehetőség van. Figyelj oda, hogy mit és mennyit eszel. Illetve, amit én még kitaláltam magamnak, hogy jobban érezzem magam: minden nap teszek valamit a külsőmért. Ez lehet egy hajmosás, szőrtelenítés, pedikűr, manikűr, testradír, arcradír, szoli vagy bármi apróság.
Ha ez sem elég, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és engedi a pénztárcád/időd, akkor jöhetnek a kezelések: kozmetikus, fodrász, körmös, bőrkezelések, plasztika, pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!