Bábakoktéllal kapcsolatos tapasztalatok?
Figyelt kérdés
40+5ön vagyok, csütörtök befektetnének, pénteken indítanának.
Azt nem szeretném...
Akinek volt elég mersze bevállalni a ricinust, sikeres volt az akció? 🙆♀️
Az nstm elég hullámzó, időnként keményedek is, baba mozog, de semmi.
Volt tonik, szex, csípős kaja, séta dombnak fel az elmúlt 24 órában, de semmi.
Gondoltam szerdán megpŕobálom ezt, mint utolsó lehetőség, mielőtt befeküdnék.
2021. júl. 5. 18:29
21/22 anonim válasza:
Kaptal egy par tapaaztalatod,hisz valakik baratnoje/ismerose kiprobalta,olvashattad,hogy nem volt tul jo otlet. Nagyon veszelyes dolog,nem soman pribaljak ki alapbol. Megettem,hogy felsz ah inditastol,es az azutani csaszartol. De ha a gyermeked egy kicsit is szamit neked,kihagyod ezt a f**sagot. Igy vagy ugy,de kint lesz a gyermeked hamarosan. Valoban kocjaztatni akarod az egeszseget ezzel a lottyel,csak hogy elmondhasd,termeszetesen szultel? Egyebkent igy sincs semmi garancia arra,hogy elkerulos a csaszart. :)
22/22 anonim válasza:
Nálam semmi, de semmi nem hatott. Ricinuson kívül mindent próbáltam, ami nem árt a babának: málnalevél tea, stb. a lépcsőzéstől csak bedagadt a lábam. 41+0 indítás előtt magától elfolyt a magzatvizem. Szerintem, ha nem akar jönni, nem fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!