Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik, ha megiszom a...

Mi történik, ha megiszom a bábakoktélt? Van valakinek személyes tapasztalata?

Figyelt kérdés
42. héten vagyok, és a szülésznőm javasolta, próbáljuk meg, hátha nem kell hétfőn befeküdnöm. Nem tudom, este igyam meg, vagy reggel? Hány óra múlva és hogy hat?
2009. szept. 26. 17:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha védőnéni javasolta, ezt mért nem mondta el? Ennyit a védőnőkről, amúgy fogalmam sincs.

Amennyit tudok róla, sztem jó korán reggel, némi alvás után, mert ha azonnal indít, akkor nem jó este, mert éjjel nagyon szar szülni. Nekem az volt. Sok sikert.

2009. szept. 26. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer ittam és nem történt semmi.

Sajna nekem is be kellett feküdnöm, próbálták a hüvely tablettát,zselét, oxitocin terhelésen is voltam, de nem történt semmi,császár lett a vége.(Majdnem teljesen zárt voltam)

Remélem neked neked sikerül, szorítok.

2009. szept. 26. 20:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reggel iszom majd meg, remélem hatni fog!
2009. szept. 26. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem ki sem adta a gyógyszerész-lehet nem véletlen...

inkább fürödj egyet, és szexeljetek egy jót:-)

2009. szept. 26. 22:16
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
50%ban vagyok hasznos, nos pedig ha este issza és azonnal hat, akkor majd rájön, hogy pihenés, vagy némi alvás nélkül megerőltető a szülés. Ennyi.
2009. szept. 26. 23:20
 6/17 anonim ***** válasza:

Jaj ne foglalkozz a pontozással, vannak olyan "okos" -ak akik el se olvassák mi van odaírva, passzióból pontozgatnak.

Én 42.hétre szültem. Szerdára ki voltam irva inditásra, ezért kedden hatalmasat sétáltunk a férjemmel, felmentünk az emeletünkre párszor, forró fürdőt is vettem és még össze is bújtunk :) Mindent bevetettünk :)

Most nem tudom, hogy ennek köszönhetően e de hajnalban "elindult" a fiam és reggelre meg is lett.

Szerintem ne igyál ilyen koktélokat (de te tudod) az indítás sem olyan szörnyű, fájni meg mindenképp fáj a vajúdás meg a szülés, ha magától indul, ha oxitocinos infúzióval.

De a végén ott az édes baba :)

Sok sikert!!!!!!

2009. szept. 27. 07:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Megittam a koktélt, mert nem szeretnék holnap befeküdni (jó lenne itthon vajúdni!), és az elmúlt 1 hétben már az összes létező praktikát próbáltam többször. Biztos ami biztos, reggel szexel kezdtünk, rá a koktél kb 2 órája, most várom a hatást, egyenlőre még hasmarsom sem lett. Kíváncsi vagyok. Amúgy 1 hete nincs nyákdugóm sem, 4400g körül van a bébim, úgyhogy történhetne valami!
2009. szept. 27. 12:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Szia, drukkolok hogy ez a segítségedre legyen. Ne feljts el beszámolni a tapasztalataidról :) Nagyon sok boldogságot a babádhoz! Így vagy úgy de hamarosan a kezedben tarthatod :D
2009. szept. 27. 13:05
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben jártam 1 éve, csak nekem még a nyákdugó sem ment el. Nálam sajnos semmi sem indította a szülést. Se a szex, se a magzatvíz vizsgálat, se a lépcsőzés, se a forró fürdő. A kórházban kaptam oxitocint is, arra sem lettek fájásaim.

09.15-re voltam kiírva, 29-én született meg a kisfiam császárral.

Remélem neked több szerencséd lesz!

Szorítok!!!

2009. szept. 27. 14:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia!! No van valami "eredmény"?? Drukkolok! én 4 napja hordom túl, ha nem indul meg magától, akkor a 8 napon beindítja a doki. Na azt én sem akarom.
2009. szept. 27. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!