Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bábakoktéllal kapcsolatos...

Bábakoktéllal kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés

40+5ön vagyok, csütörtök befektetnének, pénteken indítanának.

Azt nem szeretném...

Akinek volt elég mersze bevállalni a ricinust, sikeres volt az akció? 🙆‍♀️

Az nstm elég hullámzó, időnként keményedek is, baba mozog, de semmi.

Volt tonik, szex, csípős kaja, séta dombnak fel az elmúlt 24 órában, de semmi.

Gondoltam szerdán megpŕobálom ezt, mint utolsó lehetőség, mielőtt befeküdnék.

2021. júl. 5. 18:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem mertem előtte, deelindult magàtól 41+1

Én a befektetéskor ittam volna meg, hogy orvosközelben legyek, az emlegetett veszélyek miatt.

Minden megvolt hozzá màr.

( engem 41+3 fektettek volna és másnap indítottak volna be)

2021. júl. 5. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11. Vagyok

Ha nem érett a baba ez sem indît be amúgy.

— fejben készülj fel a császárra is, hogy ne éld meg rosszul lelkileg.

Az indítások fele az lesz statisztikailag.

Viszont oka van, hogy nem indul, ha tuti nem számoltak el.

Nàlunk rövid köldökzsinór volt, majdnem ottmaradtuk, csak a profi gárdán múlt.

2021. júl. 5. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
A szülések fele indítás nélkül is császár lesz, nem kell azért demonizálni az indítást, kb alig növeli meg a császár az esélyét a spontán beindult szüléshez képest :D
2021. júl. 5. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Inditani ne inditsanak mert TE saját magadnak nem akarod? De meginni azt a sz.rt meginnád mert az már kit érdekel hogy a gyereknek méreg. Csak a te akaratod meglegyen. Mennyire ostoba vagy te kérdező. Lehet tenyleg jobb lett vna ha csendben maradsz és nem kérdezel...vagy mit vártál,hogy mindenki azt issza inditás helyett? Pfffffffff szánalom vagy..
2021. júl. 5. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, egy ismerősöm próbálta. F.sott, mint a lakodalmas kutya, a gyerek jól belakott a meconiumos magzatvízből. De nem baj, egészen jó helye van a kisfiúnak a kisegítőben :(
2021. júl. 5. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

13

Nem is emiatt írtam

Csak akik ehhez folyamodnak naggggyon nem akarják általàban a császàrt

Magamból kiindulva.

Ha fejben az ember lehátsza a műtét lehetőségét, akkor kevésbé viseli meg.

Szerintem.

2021. júl. 5. 21:07
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Na ez az, de ne csináljunk már úgy, mintha egy spontán beindult szülés csakis természetes úton végződhetne mert nagyon nem ez a helyzet, normál esetben sem árt a császárra felkészülni. Ez az új mánia, miszerint hozzám se érjen az orvos már átesett a ló túloldalára és elrugaszkodott a valóságtól. Akinél működik a dolog rendesen az bármilyen beavatkozás mellett is megszül, akinek meg nincs szerencséje azzal mindegy, hogy mit csinálnak vagy nem csinálnak. Elhanyagolható azok száma akiknél pusztán a beavatkozás vezet a császárhoz és az is többnyire lelki eredetű fájásblokkolás a reszketés miatt, ami egyenes hozadéka ennek a görcsösen kell szülni, a császár a világ vége trendnek. Nem a világ vége a császár, hanem egy nagyon hasznos találmány.
2021. júl. 5. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

Hát te hülye vagy kérdező... Tapasztalatokat kérsz? Hát nincs az a hülye aki ezt bevállalja csak mert nem akar indítást. Vagyis de, néhányan, olvashattad a sztorikat. Ja, hogy csak a pozitív sztori jó?

Akkor igyad, csak azt a szegény gyereket sajnálom.

2021. júl. 5. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Valaki nagyon hisztis kérdező. Minek teszed fel a kérdést ha nem fogadod el válaszokat? Beszélj akkor dúlával, bálával hogy milyen tapasztalatai vannak… ne pedig itt hepciaskodj. Ha most hisztizel ilyenen, s megsértődsz mint egy kisgyerek, mi lesz ha megszületik a Babad ? Vissza fogod sírni a várandósság alatti pillanatokat, mert ilyenkor a legrosszabb érzés is eltörpül egy gyermek felnevelése mellett. Akkor mit csinálsz? Sarokba beállsz sírni és toporzékolni, hogy Te nem ezt vártad?

Nojj fel és örülj, hogy vannak emberek akik az idejüket áldozzák a kérdésedre, s meg akarnak óvni attól hogy bajt csinálj…

2021. júl. 5. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem innám meg orvosi felügyelet nélkül. Soha. Komoly bajt tud csinálni a kisbabával. Ha indítani akarsz szülést szexelj vagy maszturbálj. Az orgazmus tud méhösszehúzódást csinàlni, ami beindíthatja a szülést.
2021. júl. 6. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!