Császárral szültem, és nagyon nagyon rossz emlék maradt az egész. Így kell ennek lennie?
Nekem az első gyermekem születése ami császár volt,hagyott bennem mély nyomott,hamar becsúszott a második pici (18 hónap van köztük) ezért alapból készültem a császárra!
Előbb be kellett feküdnöm a kórházba ettől még jobban ki voltam,rettegtem hogy megint át kell élnem azt amit az elsőnél,de nem így lett :)
Programozott császár lett bár előttem még ketten is voltak így már 6 órát feküdtem arra várva,hogy mikor visznek a műtőbe,annyira rá stresszeltem,hogy elkezdtem vajúdni,de hiába mivel nagy volt a baba,ezért nem mert a doki kockáztatni a hegszétválás miatt!
Miután kivették a doki egy pillanatra megmutatta,majd elvitték lemosni,stb majd vissza hozták megpuszilgathattam,és olyan 1 órakor betoltak a szobába 2 órakor volt szoptatás és már hozták is be,a csecsemős segített úgy rakni hogy a pici tudjon szopizni-már amit tudott :)) Szóval most a második császáromról szép emlékeim vannak,de csak mert olyan embereket fogtam ki aznap kórházban....
Császárral szültem én is, 11:53-kor emelték ki a kisfiamat, 12:30-kor a szülőszobában szoptattam ülve (mindenki ki volt akadva :) ), utána pedig éjjel-nappal velem volt. Péterfy kh.
Sajnálom, hogy neked rossz élményed van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!