Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szültem, és nagyon...

Császárral szültem, és nagyon nagyon rossz emlék maradt az egész. Így kell ennek lennie?

Figyelt kérdés
10 órát vajúdtam (végig bezsinórozva...) és fájásgyengeség (?) miatt császárral vették ki a gyerekemet. Elvitték, megmosták, megmutatták, és csak másnap reggel láthattam. A kérdésem az lenne, hogy császáros szülés esetén is lehetséges, hogy a hasadra rakják a gyereket, és megszoptasd? Természetes úton történő szülésnél ugye ez a menet? Másodjára másképpen szeretném csinálni. (János Kórház Bp.)
2010. aug. 26. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyermekem születése ami császár volt,hagyott bennem mély nyomott,hamar becsúszott a második pici (18 hónap van köztük) ezért alapból készültem a császárra!

Előbb be kellett feküdnöm a kórházba ettől még jobban ki voltam,rettegtem hogy megint át kell élnem azt amit az elsőnél,de nem így lett :)

Programozott császár lett bár előttem még ketten is voltak így már 6 órát feküdtem arra várva,hogy mikor visznek a műtőbe,annyira rá stresszeltem,hogy elkezdtem vajúdni,de hiába mivel nagy volt a baba,ezért nem mert a doki kockáztatni a hegszétválás miatt!

Miután kivették a doki egy pillanatra megmutatta,majd elvitték lemosni,stb majd vissza hozták megpuszilgathattam,és olyan 1 órakor betoltak a szobába 2 órakor volt szoptatás és már hozták is be,a csecsemős segített úgy rakni hogy a pici tudjon szopizni-már amit tudott :)) Szóval most a második császáromról szép emlékeim vannak,de csak mert olyan embereket fogtam ki aznap kórházban....

2010. aug. 27. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Császárral szültem én is, 11:53-kor emelték ki a kisfiamat, 12:30-kor a szülőszobában szoptattam ülve (mindenki ki volt akadva :) ), utána pedig éjjel-nappal velem volt. Péterfy kh.

Sajnálom, hogy neked rossz élményed van :(

2010. aug. 27. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó!!! Az én fiamat 10:53-kor emelték ki és én is ülve szoptattam amíg a nővérek vissza nem ráncigáltak fekvésbe :D gondolom nem véletlenül
2010. aug. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!