Császárral szültem, és nagyon nagyon rossz emlék maradt az egész. Így kell ennek lennie?
Utolsó előtti, egyiket este a másikat éjjel szültem.
Az estit nekem sem hozták már be szülés után, de 2 órát (míg megfigyeltek) velünk lehetett. Utána elvitték mert aludnom kellett-nagyon sokat vajúdtam.....
A másodikat éjjel szültem, ahogy kijött rámrakták. Kb. 10 percet rajtam volt, aztán apával elvitték gyorsan lepucolták és visszahozták, amíg engem "foltozott" a doki addig apánál volt. Másfél óra után átsétáltam a szobába és a szülésznőm már tolta is utánam. Végig velem volt, csak fürdetésre toltam be én v. apa. - de azt is megvártuk ott.
Sajnálom ami veled történt. Anyuban is rossz emlék maradt a császár után. :( (velem)
Második: mikor szültél a Szent Imrében? Meddig voltál bent?
Nekem is fájásgyengeségem volt, kaptam rá oxitocint,hogy seítsenek a méhemnek dolgozni. Így végül természetes úton szültem.
Szerintem kórháza válógatja azt is,hogy egyáltalán milyen okkal császároznak meg valakit (természetesen nem a sörgősségi császárra értem),és az is eltérő kórházi szokás lehet,hogy utána mi hogyan történik.
Szerintem,fogsz itt hallani olyan történetet is,hogy valakinek ennél jobban alakult,de lehet hogy lesz majd roszabb is.
Az orvosodat kérdezted már erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!