Ha az első szülés császármetszéssel történt, akkor "kérhető" a másodiknál, hogy szintén császár legyen?
Figyelt kérdés
Szt Imrében szültem, nagyon jó szülésélmény a műtét ellenére. Ez a kórház nagyon természetes szülés párti, ennek ellenére lehet kérni, hogy császár legyen?2021. júl. 1. 12:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, hogy mi miatt volt a császár.
2/5 anonim válasza:
És attól is,hogy mikor volt az első.
3/5 anonim válasza:
Igazaból ha magánorvosod van,akkor vele megbeszélheted hogy nem akarsz természetes úton..Ha ügyeletesnél fogsz,akkor kell javaslat arra,hogy te császárral akarsz.
Sajnos már az is elég indok,hogy egyszerűen félsz. Barátnőmnek így lett császár
4/5 anonim válasza:
Nekem 14 hónap telt el a 2 szülés között úgy, hogy az első az sürgősségi császár volt. A méhlepény közel volt a méhszájhoz ezért mondták is, hogy az miatt és a kis idő különbség miatt is császár lesz a második. Aztán mikor beértünk a kórházba, akkor mondta az ügyeletes doki, hogy semmi se indokolja a császárt és próbáljam meg a természetes szülést. Azt hittem, hogy ott fogok elájulni 😃😃. Végül pár óra vajúdás után mondta a doki, hogy megyünk a műtőbe, mert nem illeszkedett be a feje a szülőcsatornába.
5/5 anonim válasza:
második szülés ha ügyeletesnél szülsz,akkro természetes szülsét megprobálják és ha baj van mütő azonnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!