Tudnátok nekem segíteni?
Sziasztok!
21 hetes kismama vagyok, a párommal kórházválasztás előtt állunk. Vidéken élünk, így mindenképp utaznunk kellene valamerre, de van pár szempont ami számomra nagyon fontos lenne. Tisztában vagyok a mostani helyzettel (koronavírus, hálapénz eltörlése), de remélem így is tudtok nekem segíteni.
Olyan állami kórházat keresek ahol lehetőség van alapítványi szobában tölteni az ottani napokat, egyedül, illetve ha lehetséges a párom jelenlétével. Örülnék ha ott is tudna aludni velünk. Szeretnék császármetszéssel szülni, programozott császármetszéssel lennék a legnyugodtabb. (Tudom, hogy nagyon megosztóak a vélemények ezzel kapcsolatban és teljesen elfogadom ha valaki nem ért ezzel egyet, de szorongás van bennem a természetes szülés gondolatától is, eddig pedig háromszor voltam kórházban valamilyen probléma miatt a terhességem alatt, ettől meg csak tovább nőtt bennem a félelem. Kérlek mellőzzétek az "okítást" és mindenfajta negatív véleményt a döntésemmel kapcsolatban, sokat olvastam a témában, de még mindig azt érzem és gondolom, hogy ez lenne számomra a legmegfelelőbb.) Az utolsó pedig, hogy egy nagyon kedves,nyugodt légkört keresek magam köré. Kedves és emberi orvost, szülésznőt és csecsemősöket. Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon nagyon szívesen meghallgatok bármilyen tapasztalatot és segítséget. Tudom, hogy az igényeimet kielégítené egy magánklinika, mint pl. a Róbert Magánkórház vagy a Maternity Klinika, de elsősorban állami kórházak között keresgélnék (természetesen annak minden adódó költségével).Sok jót olvastam a Szent István kórházról , de ismeretlen vagyok azon a részen.
Köszönöm ha tudtok segíteni!
Magánklinika! De nem kell oda 1-2 Misi.
Általában 700-800.000 forint. Allamiban úgy tudom jelenleg a vírus miatt sehol nem lehet bent apuka,max aranyora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!