Mit tegyek, ha szülés előtt 2 héttel eltorzult az arcom és még most is olyan?
Figyelt kérdés
2 hónapja szültem. Tehát 2 és fél hete ilyemm
Szülés előtt 2 héttel megváltozott az egész arcom, eldeformálódott. Azt hittem vizesedés miatt, de nem. 2 hónap eltelt és még mindig ilyen ronda. Ismerőseim folyton megkérdezik, hogy mi van az arcommal.
Mit tegyek?
2021. jún. 26. 16:29
1/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán el fog múlni valaha?
2021. jún. 26. 16:29
2/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, 7-8 hónap után jött teljesen rendbe.
3/9 A kérdező kommentje:
Hét-nyolc hónap? És addig mit csináljak? Ki se menjek a házból?
2021. jún. 26. 16:38
4/9 anonim válasza:
Két hónap meg két hét az mióta két és fél hét?
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy még mindig sok rajtad a víz. El fog múlni
6/9 anonim válasza:
Fogadd el, ennyi.... ha fejen álldz sem lesz másmilyen... csak más szögből látják
7/9 anonim válasza:
Majd ha lemegy a víz
Igyál sok-sok folyadékot, dolgoztasd a vesédet, és próbálj átmenetileg sótlanabbul enni. ( sómentes az igazi)
8/9 anonim válasza:
Majd elmulik. Ennyire ne legyél már kényes ...nem hiszem ,hogy az emberek 90% a azzal foglalkozik,hogy neked épp milyen az arcod. Ha meg az ismerőseid célozgatnak, akkor bizony elég bunkók...és mielőtt az lenne, tudom milyen ,mert énis szültem, meg szülök is pár hónap mulva
9/9 anonim válasza:
eltorzult arc utalhat,szülés közeledtét is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!