Szülés előtt minden esetben leszáll a has és eltorzul
az arc?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 10:22
1/10 anonim válasza:
NEM!
NEkem már a 34. héten lent volt mindkettőnél, pedig a baba be sem illeszkedett. (genetika, izmok stb.)
Az elsőnél csak a lábam vizesedett a végefelé, a 2-nál még az se.
2012. júl. 30. 10:30
2/10 anonim válasza:
Szerintem igen, csak ez nekünk nem tűnik fel, mivel nap mint nap néz az ember tükörbe, megszokja a látványt, de egy idegennek feltűnik hogy lejjebb van a pocak, dagadtabb az arc, az orr..
2012. júl. 30. 10:34
3/10 anonim válasza:
:) 2 gyerekem van, egy anyósom, egyanyukám akik ritkán látnek.
Ő mondták, h nem is látszik az arcomon, h vizesedne, (pedig ugye ezért nézte és ritkán lát). Elsőnél is csak a bokám dagadt be.
Szóval nem, nem mindig látszik.
A has ...meg akkor száll le ált. ha lejjebb csúszik a baba, "beékelődik". Nekem az első pl. be se ékelődött rendesen, mégis lentebb látszott már a hasam...Csalóka volt...de gyengék az izmaim.
2012. júl. 30. 10:42
4/10 anonim válasza:
Nekem a fejem már kb. a 36. héten el volt torzulva, a hasam pedig egyáltalán nem szállt le.
2012. júl. 30. 12:59
5/10 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyesmi. Az arcom normális volt (fényképek is bizonyítják), a hasam vajúdás alatt szállt le.
Kétszer szültem.
2012. júl. 30. 13:34
6/10 anonim válasza:
Nem, nekem nem volt torz az arcom és a hasam sem szállt le!
2012. júl. 30. 13:58
7/10 anonim válasza:
Nekem végig lent volt a hasam és kb 32 héttől az arcom is el volt torzulva mégis 40+2-re szültem.
2012. júl. 30. 15:21
8/10 anonim válasza:
Nekem a védőnőm mondta csütörtökön, amikor itt volt nálunk, hogy mintha kicsit dagadtabb lenne az arcom, de rajta kívül senki nem veszi ezt észre, hasam talán kicsit lejjebb ment, de szerintem sem kell feltétlen leszállnia szülés előtt.
39+5hkm
2012. júl. 30. 17:11
9/10 kruse válasza:
Nekem a 38. héttől leszállt a hasam, az arcomra sokan azt mondták el van torzulva de szerintem nálam az játszott be, hogy nagyon vékony voltam a terhességem előtt viszont rengeteget felszedtem. Ezért lettem olyan mint egy lufi.
2012. júl. 31. 08:11
10/10 anonim válasza:
Ha szülés előtt nem is, de közben biztosan eltorzul majd az arcod hehehee :-)))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!