Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A harmadik császár után...

A harmadik császár után minden esetben elkötnek?

Figyelt kérdés
Ezt tegnap mondta nekem egy nő, hogy kérdezés nélkül a 3, császáros szülése után elkötötték. Ez olyan durván hangzik. Vélemény?
2012. jan. 27. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kötnek el csak úgy. Felajánlják mint lehetőséget. Nekem decemberben volt a 3. császár, és kérezte a doki hogy szeretném e, és én mondtam hogy nem, bár nem tervezünk többet, de kitudja pár év múlva mi lesz, mi van ha mégis.. Számít az is hogy hány éves vagy, nekem a korom miatt sem javasolták az elkötést. Azért rizikós a 4.
2012. jan. 27. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
és gondolom az sem mindegy, milyenek voltak az előző terhességek, vagy volt e valami komplikáció, mert akkor elképzelhető hogy nem volt más választása. (ez már az én véleményem)
2012. jan. 27. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kötnek csak úgy el.
2012. jan. 27. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

Csak aza probléma,hogy 3 császár után, nem lehet negyedik császár,azt meg egy osvos sem engedi meg hüvelyi úton szülj!És ha besikerül el kell vetetni!

Nekem egyik barátnőm felháborodott ezen mikorba doki felvetette neki,és nem is hagyta,a másikmeg nem lenne képes abortuszra,így ő hagyni fogja nyáron!

Mert három császár után nem lehet egy nőnek több gyerreke!

Orvosilag van így!

2012. jan. 27. 09:32
 5/11 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2012. jan. 27. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem nyáron lesz (remélem) a harmadik császárom, és én már most intézem az elkötést (37 éves vagyok)

Ha műtétre kerül sor, már rendelkezned kell egy papírral, hogy beleegyezel az elkötésbe, legalábbis nálunk (Győr) ez így van.

2012. jan. 27. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet több, de sokkal rizikósabb. Nem is vállal minden doki 4.-et. De ha mégis szeretnétek, akkor előtte keress egy olyan dokit aki vállal, és mindenképp nézesd meg magad, hogy bírná e a méh stb. Nekem ezt mondták. És mindenképp kell jó pár év "szünet" a regenerálódáshoz.

első voltam.

2012. jan. 27. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

9:32-es vagyok egerből!

Itt ha jólbtudom,egy orvos sem engedi a 4-et! :(

2012. jan. 27. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem így van,hogy csak 3at lehet szülni császárral, ez több dologtól is függ! Neten is láttam videót,és a doki is mondta,hogy ilyen nincs,hogy csak 3! Van akinek engedtek 5császárt is,de van akinek csak kettőt.
2012. jan. 27. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt a videó:

[link]

"7császármetszéd után nem biztos,hogy lezárták a babaprojektet"

2012. jan. 27. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!