Milyen az, amikor megindítják a szülést? Egyre valószínűbb, hogy ez vár rám.
Szia.Én 1 héttel hordtam túl,de már előtte 2 nappal nagyon erős jósló fájások voltak.Egyik reggel már akkor bent feküdtem a kórházban mert felénk a kiírt nap után be kell feküdni.Szóval reggel megvizsgált a doki hát elég rendesen és elfolyt a magzatvizem,ami azt jelenti legalább is azt mondták,hogy 24 órán belül meg kell,hogy legyen a kisfiam.Szóval este 7-ig semmi nem volt aztán megkaptam,az oxit és jöttek a fájások elég szépen 5 percenként elég jól tágultam, utána 2 perces lett és 3 óra alatt semmit nem tágultam,majd a vizsgálatnál(gondolom én) kiderült,hogy arccal szeretne jönni az én drága kisfiam,így GYORSAN előkészítettek a császárra és már meg is láthattam a kis babymet 00:43 perckor.Egyszóval 6 óránál kicsit több volt,de MEGÉRTE.
Nekem nem volt lehetőségem EDÁ-ra pedig M.o-on élek,de ki lehet bírni,és nagyon gyorsan felépültem,minimális vérzéssel utána.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Egyébként hétfőre vagyok kiírva, de egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a kis bitang. Akkor befektet a doki, és még akar várni 1 hetet, de mondtam neki, hogy arról szó sem lehet. :) Már így is tisztára kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!