Milyen az, amikor megindítják a szülést? Egyre valószínűbb, hogy ez vár rám.
Nekem burkot repesztettek,két szülésemnél is.Nem fáj,benyúlnak egy nagy ollószerű dologgal-jobb ha nem nézed:))-,kicsípik a burkot.Kizuhog a magzatvíz,nekem abban a pillanatban megindultak a 2 perces fájások,és 1 óra alatt meglett a fiam,ill a másik szülésnél az ikreim.
Sokféle indítás van,én ezzel találkoztam testközelből.:)
Nekem előbb oxitocint adtak. Attól lettek fájásaim, azt mondták nagyon jól reagál rá a szervezetem. Már 2 ujjnyira ki voltam előtte tágulva, fájásom nem volt, így indították. Szóval oxi után kb. 2 órával burkot repesztettek, akkor kezdődtek igazán a fájások, de még kibírható volt, aztán kéjgázt kértem. Nem tudom mikor jöttek a tolófájások, de 3 órán belül megszületett a kisfiam! :D Szóval onnan, hogy a szülőszobára kerültem kb. 5 óra alatt meglett a gyerkőc. Én örülök, hogy indították, nem otthon kellett idegeskednem, hogy hogyan és mikor jön el az idő.
Gyors és könnyű szülést kívánok!
10-kor kaptam tablettákat a méhszájra! Már 10 perc múlva jöttek a kőkemény fájások!
14:30-kor repesztettek burkot, aztán még ezután 3-szor engedtek le magzatvizet!
19:30-ra lett meg a babánk!
Hidd el semmivel sem rosszabb, mint a magától meginduló!
Nagyon szép és könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!