Ha eljön az ideje a szülésnek, és nem lesz kire hagyni az 1 éves kisfiamat, akkor mi lesz?
Én is nagyon aggódtam ez miatt, de pont aznap reggel otthon maradt a férjem, így megoldódott. Csatlakozom az előttem szólóhoz, meg fogja oldani az élet!
Mennyi időd van még hátra?
Ha van még rá idő, akkor biztonság kedvéért próbáld meg valakivel összebarátkoztatni, pl szomszéd, barát, hogy ha mégsem lenne kéznél a férjed, legyen, akivel elvan addig.
Tökéletesen átérzem a helyzeted, csak nekünk 3 éves a nagyfiúnk. 3 hét múlva szülök és azt sem tudom hogyan jutok el a kórházba, nemhogy mi lesz vele az 1 hét alatt amíg a kórházban leszünk a picivel, én is csak a férjemre támaszkodhatom, meg ha szerencsém van az ovira, de az is csak délelőtt és ugye a köztes idő...
Már én is csak a csodában hiszek, ha baj van senki sem segít, legalábbis én retteneteset csalódtam a családomban, kerekperec közölték rájuk nem támaszkodhatom. Hiába vannak, mégsincsenek, nincsen ötletem mi lesz a fiammal és azért persze az apja is férfiből van...:-)
Ja és mekkora élmény lesz tök egyedül vajúdni:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!