Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire vittetek szép ruhákat...

Mennyire vittetek szép ruhákat a kórházba?

Figyelt kérdés

Azok, akik egyébként is mindig tip-top szeretnek kinézni, gondolom jól néztek ki még szülés közben is, de aki inkább csak átlagos? :D

Normális ruhákat hordok az utcán, és itthonra is vannak normális melegítőim, de van egy csomó alvós és takarítós ruhám, ami ez a "nem kár érte" kategória. Szüléshez én egy ilyen hálóinget gondoltam vinni, mert ezt kértek, de nem ciki egy kopott régi hálóing? Van egy száz éves köntösöm is, másikat nem akarok venni, mert ezt se nagyon használom, de azt írták vigyek. Törődik ezzel bárki, hogy nézek ki, vagy ha célnak megfelel, akkor pont letojják? Értelemszerűen minden ruha tiszta és frissen mosott lenne, csak pár régebbi. Szóval abban a pár napban ti mennyit foglalkoztatok ezzel, hogy kinézzetek valahogy?

2021. jún. 2. 12:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kifejezetten azt javasolták a szülésfelkészítőn, hogy kényelmes, puha anyagú hálóruhát vigyünk, illetve viselhetünk normális ruhát is, a lényeg a kényelem. Pl. egy laza szoknya vagy nadrág és póló. Azt is kiemelték, hogy jó, ha nem sajnáljuk tönkretenni. :) Nekem nincs egy szál hálóingem sem, úgyhogy elmentem egy használtruha boltba és vettem pár puha viszkóz és jersey anyagú nyári ruhát arra a pár napra, meg a H&M-ben egy viszkóz köntöst. Én szeretek csinos lenni a hétköznapokban, de a szülésnél teljesen mások a prioritások - szerencsére.
2021. jún. 4. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nagyot kacagott, mikor a kórházban meglátott a hálóingben. Anyukám hálóingje volt rajtam, amit ő egyetlen alkalommal sem használt, ajándékba kapta, de neki sem tetszett. A lényeg, hogy abban szültem, nagyon hamar véres lett, ráadásul a kisbabám, amikor a mellkasomra tették, úgy döntött, hogy születése első pillanataiban megajándékoz egy adag kakival. Nem sajnáltam :) Később is könnyen foltosak lettek a ruhák. Bármennyire vigyáztam, a kezdeti, sárgás színű tej is foltot hagyott.. Én is azt javasolnám, hogy inkább a kényelem legyen a szempont. :) Könnyű szülést neked!
2021. jún. 4. 21:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel. Szerintem praktikusabb régebbit vinni, amit nem sajnálsz, mert esélyes, hogy érik behatások.
2021. jún. 6. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!