Szülés után mikor lett szép hasatok?
Figyelt kérdés
Kb mint szülés előtt. Mikor jött el az a pillanat, mikor már szép hasatok volt?2020. jún. 13. 13:31
1/12 anonim válasza:
Nekem már a szülőszobán😆még a szülésznő is rácsodálkozott hogy milyen lapos lettem.Pár napig még olyannak láttam mintha kicsit puffadt lennék aztán már semmi.Na de biztos nem ez a gyakori,én +8 kg al mentem szülni.
2/12 A kérdező kommentje:
Úgyértem, szép sima bőr. Nincs megereszkedés stb stb.
2020. jún. 13. 13:56
4/12 anonim válasza:
Soha. :) +6 kilóval szültem, előtte szép volt. Ez van.
5/12 anonim válasza:
Én most 2 gyerek után se látom csúnyának. Van rajtam 3-4 kiló plusz, de az alig 2 hetes gyerekem mellett még nem foglalkozok vele, majd 2-3 hónap múlva. Akkor jöhet a hasizom regenerálás, állóképesség növelés. Az sem azért, hogy szebb legyen, hanem hogy ne fájjon a hátam és bírtam a tempót a 2 gyerek mellett.
Szerencsés vagyok mert a bőrőm nem repedt meg, szépen vissza is tudott húzódni. Nem maradt középidőben terhes pocakom se kötényhasam. Egyedül a köldököm nem tudod ugyanolyan formájúvá alakulni, de azt meg náthás megszoktam.
6/12 anonim válasza:
Az első után még szinte teljesen visszahúzódott, igaz nagyon kicsi hasam volt. A második terhesség után viszont már láthatóan kinyúlt. Csíkos nem lett szerencsére de már nem lapos. Nem tudom edzéssel, diétával mennyire lenne javítható, jelenleg újra terhes vagyok.
7/12 anonim válasza:
Az első után 3 nappal. 😄 Se egy csík, se megereszkedés, semmi, a várandósságom előtti farmeremben jöttem haza. A második után sincs csíkom, de kötényhasam lett.
8/12 anonim válasza:
Szülés után 2 nappal már olyan volt mintha nem is szültem volna☝️.
Terhességi csíkjaim sem voltak.
62 kg-mal mentem be, és 55 kg-mmal jöttem ki, (terhesség előtt 57 kg körül voltam).
9/12 anonim válasza:
Én 52kg-val kezdtem a terhességet, 63-al szültem, szülés után 55kg volt, ami maradt is azóta, de nem zavar, mert az 52-vel kicsit túl vékony is voltam. A hasam szülés után sem volt csúnya, de azért lazább volt, igazán lapos mostanában lett újra (5 Hónapja szültem). Heti 5*tornazok, ételre én annyira nem figyelek, csak max hogy ne nagyon nassoljak, de szoptatok és nagy az étvágyam.
10/12 anonim válasza:
Mindkettő után lapos lett, de kellett pár hét, hogy a tónusát is visszanyerjem, de ez genetika és nem általános. Nekem minden centi seggre megy meg combra ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!