Azok, akik egyébként is mindig tip-top szeretnek kinézni, gondolom jól néztek ki még szülés közben is, de aki inkább csak átlagos? :D
Normális ruhákat hordok az utcán, és itthonra is vannak normális melegítőim, de van egy csomó alvós és takarítós ruhám, ami ez a "nem kár érte" kategória. Szüléshez én egy ilyen hálóinget gondoltam vinni, mert ezt kértek, de nem ciki egy kopott régi hálóing? Van egy száz éves köntösöm is, másikat nem akarok venni, mert ezt se nagyon használom, de azt írták vigyek. Törődik ezzel bárki, hogy nézek ki, vagy ha célnak megfelel, akkor pont letojják? Értelemszerűen minden ruha tiszta és frissen mosott lenne, csak pár régebbi. Szóval abban a pár napban ti mennyit foglalkoztatok ezzel, hogy kinézzetek valahogy?
Nálunk vajúdni és szülni a kórházi hálóingben kellett, így oda nem készültem külön ruhával. Amikor már mehettem az újszülött osztályra, pamut, térdig érő cicanadrág jellegű gatyákat és olyan kényelmes, gombos/patentos felsőket vettem fel, amiben könnyen lehetett szoptatni. Nekem a hálóing és a köntös nem a világom, azt nem vittem. :-)
2021. jún. 2. 13:52
12/23 anonim válasza:
11-es vagyok
Az lemaradt, hogy természetesen tiszta, nem kinyúlt, nem foltos, nem 3 számmal nagyobb, nem ezer éves ruhákat vittem, de ez csak a saját igényem volt, nem hiszem, hogy bárkit érdekelt.
2021. jún. 2. 13:57
13/23 anonim válasza:
Mikor én szültem, akkora teltház volt a kórházba szülészeten, hogy még a bőröndünket is hazaküldték.Komolyan.Úgyhogy olyan ronda kórházi hálóingbe voltunk, hogy valami csuda.Én simán tettem a csomagomba olyat, ami normális állapotú volt de már használtam.Nem a legcsábítóbb fehérneműket csomagoltam, meg a szexi alsókat, mert nem csábítani mentem, hanem a gyerekünknek életet adni.A másik fele meg, hogy őszintén szólva örültem hogy éltem, pont lecartam hogy most 2 napig nem vagyok szépen összerakva reggeltől estig.Amit a 4-es ír az szerintem faxság.Akik tipp -toppok álltalában ,azok sem a lemenőbb cuccukat viszik ilyen helyre, már ha eszük van:)
2021. jún. 2. 14:10
14/23 anonim válasza:
Én is régebbi bolyhos hálóinget raktam el a szülésre a korházi napokra vettem újakat mivel itthon is fogom öket használni míg szopizik a baba. Köntöst én vettem újat de csak azért mert csak vastag köntösöm van és nyáron meleg lenne nagyon de előző szülésnél az itthonit vittem igaz nincs semmi baja de csak azért nem vennék újat hogy "új legyen a korházba" illetve én viszek magammal cicanacit illetve szoptatós toppot is ezek újak illetve utcán is viselhető állapotúak ezt csak azért irtam le mert én ebben érzem komfortossan magam és nem divatozás vagy mert tipp topp akar lenni az ember hanem egyszerűen ami kényelmes viselet azt veszi fel.
2021. jún. 2. 14:40
15/23 anonim válasza:
Nálunk anno direkt szóltak, használja mindenki a kórházi hálóinget a sajátja helyett; egyszerűbb zuhanyozásnál, vizsgálatnál, minden nap kapsz tisztát és nem neked kell vesződni a mosással.
2021. jún. 2. 15:51
16/23 anonim válasza:
Jajj hát a 4-es válaszoló Miss Krisztike, aki miniszoknyábab súrol wc-t kb 😀 az ő véleménye ne legyen releváns, mert valami súlyos önértékelési zavarban küzd szegénykém, napi 24ben itt promózza magát.
Amúgy meg, szülés után ömleni fog belőled a vér, elképzelhető, hogy összekened majd magad, szülés közbenről meg ne beszéljünk.
Én vettem hálóinget gyerekágyas osztályra, de csak mert nem volt. Olcsó egyszínű egyszerű darab.
Aki szülni is szexizni megy annak beteg az agya.
2021. jún. 2. 16:19
17/23 anonim válasza:
Én szülésre vettem egy olcsó hálóinget mert amúgy ki nem állhatom őket és nekem nincs itthon.
Bemehetsz bárhogy, én pl hánytam is, hát biztos nem néztem ki tip-top, pedig rendezett külsővel mentem be, ami annyit jelent hogy itthon zuhanyoztam meg hajat mostam előtte. :D
Gyermekágyra én leggingset vittem meg topokat, pólót, de csak mert nem szeretek hálóingben lenni nekem kényelmetlen. De egyébként most úgyis látogatási tilalom van, napi kétszer 20 másodpercre ramnyitottak az ajtót vizit címszó alatt, megkérdezték jól vagyok-e, én meg mindig pont éppen az ágyban szoptattam, ehhez tenyleg felesleges kiöltözni. :D
2021. jún. 3. 17:23
18/23 anonim válasza:
Bocsi, elirtam, amikor én szültem látogatási tilalom volt még, de most se ronthat be a fél rokonság, meg amúgyse kell nekik kiöltözni.
2021. jún. 3. 17:29
19/23 anonim válasza:
Aki alapból tip-top abból is dől majd a vér meg egyéb dolgok, kifárad, örül ha el tudja látni a babát és nem esik össze a fáradtságtól.
Nekem belefért egy gyors hajmosás is egyszer, de magam miatt, a nővérek pont lesz@rják.
2021. jún. 3. 17:31
20/23 anonim válasza:
A 4-esnek megnézném a fejét a csini csipkés hálóingben pl egy egész éjszakás vajúdás után, bemehetsz akármilyen sminkben, vasalt hajjal, úgyis csapzott meg fáradt leszel a végére. :D vagy ezen múlna az igényesség, hogy a gyermekágyas részen a hálós bugyi felé az adidas melegítő szettet húzza fel valaki, hátha úgy jobban tetszik majd a csecsemősöknek? :D úgyis egész nap a babát fogod szoptatni, kb ennyi lesz a progtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!