Honnan tudom ha beindul a szülés?
Figyelt kérdés
első terhességem, így még számomra új a dolog mindenben is. 38hetet betöltöttem, néha vannak jósló fájások. Rövidebb hosszabb ideig aztán elmúlik. De honnan fogom tudni, ha tényleg beindul a szülés.?2021. máj. 31. 09:30
11/12 anonim válasza:
Ötös vagyok. Félreérthető voltam, nem volt egy leányálom nekem sem. Este 11től hajnal 4ig mint utólag kiderült vajúdtam, de tényleg nagyon rossz volt. Csak én a rendszeres fájásokat vártam, de nem lettek. Azt hittem jóslók a rendszertelenség miatt. De szenvedtem rendesen. 4kor pedig elmúlt. A kórházban oxitocinnal indítani kellett, onnan még másfél óra volt.
12/12 anonim válasza:
Rendszeressé váltak a fájások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!