Honnan tudom, ha beindul a szülés?
Sziasztok!
36+3 vagyok (mensi szerint 38, de ezt nálunk nem nézik). Most este óta fájdogál rendszertelenül a hasam (kb.1 órája). Keményedést nem érzek, csak hirtelen görcsöt mensi szerűen, ami hamar elmúlik, aztán amikor elfelejteném, visszajön. A fájdalom jellege egy bélgörcshöz hasonlít...
Egyelőre mérés nélkül is érezhető, hogy nem rendszeresek. Most lezuhanyoztam, hátha elmúlik.
Nem akarok koraszülést...
36. Betoltott het utan mar nem koraszes. Valamint nem akarat kerdese!
Amugy az mit jelent, h “nalatok” a mensi szerintit nem nezik? Nem ertem
Nálunk mindig a 12.heti méret alapján mondják meg a terhességi kort, onnantól az számít.
Tudtommal betöltött 37.héttől nem koraszülött.
Nálam is így kezdődött. Nem tudtam eldönteni,hogy ez most josló, vagy igazi. Még a 7-10 percesekkel is készültem lefeküdni aludni :D
Aztán elfolyt a vízem. 37+2 voltam akkor.
36 hetesen valóban koraszülöttnek számít, de ilyenkor már érettek a babák, max inkubátorba kerül kicsit. Nekem ezt mondta a szülésznőm, mert én nagyon korán elkezdtem nyílni, és éreztem is, hogy nem fogom kihúzni a végéig.
Ha rendszeres 5 perceseid vannak, vagy elfolyik a vized, akkor irány a kórház. Majd írd meg hogy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!