Honnan tudom ha beindul a szülés?
Rendszeresen jönnek a fájások és egyre erősebbek. Nem múlnak el meleg víztől, pozícióváltástól, semmitől. Az idő előrehaladtával meg csak rosszabb lesz, jobban fáj, sűrűbben, hosszabban.
Vagy a másik lehetőség, hogy elfolyik a magzatvíz. Az is elég egyértelmű szokott lenni.
Idegesítő ezt hallani, de tudni fogod. Tényleg :D Nekem is hasonló gondolataim voltak a szülés előtt, de aztán végül tényleg feltűnt, amikor beindult a buli.
Kitartást és könnyű szülést! :)
Bárcsak nekem is így lenne, mint az utolsónak.
Nekem a két lányom magzatvíz szivárgással indult. Aztán elég lassan indultak be a dolgok. Kb 8 óra alatt lettek meg a csajok a kórházba éréstől számítva.
Azért most a harmadiknál gyorsabb lefolyásban reménykedem...
Én is izgultam, honnan fogom tudni :D
Aztán hajnal negyed egykor arra ébredtem, hogy görcsölt egyet a hasam. Ez még nyilván nem jelent szülést, de pár perccel később jött egy másik. Aztán megint. Egy ideig vártam, majd kimentem a WC-be és láttam, hogy, barnázok, innen tudtam, hogy ez már szülés lesz.
Mondjuk, 18 órát vajúdtam utána :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!