Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt, aki magát vitte be a...

Volt, aki magát vitte be a kórházba?

Figyelt kérdés
Milyen hosszú volt az út? Milyen útszakaszok voltak (pl autópálya, dugó, kátyúk, stb)? Kellett megállni útközben? Mikor indultatok el (magzatvíz elfolyás után, 10 perces fájásokkal, stb)? Milyen tapasztalataitok vannak még ezzel kapcsolatban?
2021. máj. 27. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Kb 5-6 perces fajasok

Kb 30-40 perc volt az ut Budapesten keresztul

En vezettem mert a parom nem tudott. Az en fajasaim nem fajtak soha kb mint egy osszuhuzodast, erzed h mi tortenik a testedben de nem faj. Vegig vidaman maszkaltam 2 percesek el is.

Harmadik terhesseg tudtam mit varjak igy is koran ertem be mert csak masnap lett gyerek belole. 😁

Elso terhessegnel vizsgalatnal mondta a doki h hat akkor szulunk. En meg ertetlen neztem h deeee miiiieeeer? Nem faj semmim! Kb 4ora mulva lett gyerek. 3ujjnal voltam akkor.

Masodiknal picit gorcsoltam csak, mondom inkabb bemegyek. Hazakuldtek h nincs semmi pihenjek. Mire hazaertem elfolyt magzatviz es tolofajasaim voltak. Alig tudtam telefonalni. Mazli h apa a maggyal latogatoban volt nagyinal... mire kiert mento kint volt a gyerek.

2021. máj. 27. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,2x is, mert csak NST-re mentem, csak aztán be is indították,mert nem volt túl jó az eredmeny es a méhszáj is 3 ujjnyra(nem centire) nyitva volt , fájás nélkül. Burokrepesztés után 2 órával megvolt mindkét baba :)
2021. máj. 27. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én akár vezethettem volna mindkét szülésnél, különösen az elsőnél, ahol magzatvíz folyt el és fájások csak órákkal később kezdődtek. De ezt előre kiszámítani nem lehet, szerintem ne ez legyen az A terv :)
2021. jún. 4. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Van,hogy kismama bevezet,mert nincs más lehetőség,vagy inditásra megy vagy NSt-re és ott marad szülni.
2021. jún. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!