Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után egy ágyas szobát...

Szülés után egy ágyas szobát kérte valaki? Milyen volt? És melyik korházba? Ára?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

SOTE II, 16ezer/éj azt hiszem, és nagyon nagyon jó döntés volt. Illetve persze szerencsém volt, hogy volt hely. Remélem a következő szülésnél is lesz.

Nem kellett senkihez sem alkalmazkodnom, nem zavart senki.

2021. jan. 18. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nyíregyháza, 10ezer/éj.

Abból a szempontból jó, hogy nem kell senkit hallgatod, pláne ha a szobatars babája nagyon sírós, tudsz pihenni, csak a babára hangolódni, viszont ha valami bajod van ne adj isten, elég sokára fogják észrevenni...

2021. jan. 18. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Győr, 10000/ éj

Legjobb döntés volt, és mázli hogy szabad volt. Saját fürdő, WC, tv

Senki más babáját nem kellett hallgatnom és nem kellett senkihez alkalmazkodnom. Csak a babámra tudtam figyelni.

2021. jan. 19. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Szent Imrèben. 14 ezer volt/ èjszaka ugy emlèkszem. Imàdtam, hogy egyedül vagyunk a picivel nem zavar màs ès mi sem zavartunk màst. A fèrjem bàrmikor oda is bejöhetett nem csak az üveg ajtóig. Elsô nap mindent megkèrdeztem a csecsemôs nôvèrtôl mit hogyan kell.

Újra így csinàlnàm.

2021. jan. 19. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Jászberény 10.000/éj. Mindkét gyerekemmel ott voltam. Az elsőnél (9 éve) a férjem is bent aludt, jöhetett a család, nagyon jó volt. Most szeptemberben látogatási tilalom volt, de nekem így is megérte, hogy nyugiban egyedül lehettünk és persze a külön fürdő megfizethetetlen.
2021. jan. 19. 06:04
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Én is hajtottam rá, az első gyereknél meg is próbáltam megszerezni, de nagyon örülök, hogy végül nem sikerült. Nekem jó alvók a lányaim, szétuntam volna magam, ha egyedül kell kuksolnom egy üres szobában egész nap. 😄
2021. jan. 19. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Jahn Ferenc alapítványi, nincs díjszabás, mi 10ezret fizettünk/ éj.

Én is inkább "unatkoztam" egyedül, de én antiszoc vagyok. Így is athallatszott a szomszéd szobából a másik baba, amire felébredtem.

2021. jan. 19. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Egészségügyi dolgozó vagyok, én úgy tudom, hogy ezek a fizetős alapítványi szobák most arra vannak fenntartva, hogyha lenne covidos az osztályon, akkor oda el lehessen szeparálni. Legalábbis így volt mielőtt elmentem volna szülni májusban. Amikor szültem tényleg nem volt lehetőség igénybe venni senkinek. Üres volt.
2021. jan. 19. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Pèterfy 12 000/èj ès 1 valaki ott aludhat veled. Ez mèg covid előtt volt
2021. jan. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!