Szülés után egy ágyas szobát kérte valaki? Milyen volt? És melyik korházba? Ára?
SOTE II, 16ezer/éj azt hiszem, és nagyon nagyon jó döntés volt. Illetve persze szerencsém volt, hogy volt hely. Remélem a következő szülésnél is lesz.
Nem kellett senkihez sem alkalmazkodnom, nem zavart senki.
Nyíregyháza, 10ezer/éj.
Abból a szempontból jó, hogy nem kell senkit hallgatod, pláne ha a szobatars babája nagyon sírós, tudsz pihenni, csak a babára hangolódni, viszont ha valami bajod van ne adj isten, elég sokára fogják észrevenni...
Győr, 10000/ éj
Legjobb döntés volt, és mázli hogy szabad volt. Saját fürdő, WC, tv
Senki más babáját nem kellett hallgatnom és nem kellett senkihez alkalmazkodnom. Csak a babámra tudtam figyelni.
Igen. Szent Imrèben. 14 ezer volt/ èjszaka ugy emlèkszem. Imàdtam, hogy egyedül vagyunk a picivel nem zavar màs ès mi sem zavartunk màst. A fèrjem bàrmikor oda is bejöhetett nem csak az üveg ajtóig. Elsô nap mindent megkèrdeztem a csecsemôs nôvèrtôl mit hogyan kell.
Újra így csinàlnàm.
Jahn Ferenc alapítványi, nincs díjszabás, mi 10ezret fizettünk/ éj.
Én is inkább "unatkoztam" egyedül, de én antiszoc vagyok. Így is athallatszott a szomszéd szobából a másik baba, amire felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!