Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? nagyon félek, nem...

Mit tegyek? nagyon félek, nem tudom hogy döntsek.

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok s teljesen bedepiztem :( befektettek a kórházba 5 napra, mert magas volt a vérnyomásom. ott végig kellett néznem, ahogy 2 szobatársam 3 napig szenved, olyan fájdalmai voltak és aztán szültek csak meg. meglilut a szájuk, egész éjjel ide-oda jártak, orditottak a fájdalomtól. erős nő vagyok, de most nagyon megijjedtem. eddig is császár párti voltam, de ezek után... miután megszültek azt mondták soha többet nem fognak szülni, csak császárt, amit leszenvedtek, az borzasztó. már itthon vagyok, de nagyon félek. nem tudom, hogy döntsek. programozott császárt akarok, de csak a félelem miatt, viszont már attól is elkezdtem félni, ésha nem ébredek fel az altatásból? teljesen elveszett minden reményem, depresszióba estem. halálfélelmem van. emellett a férjem elvonókúrán van már 2 hónapja, nem lehet mellettem, de én erős voltam mindidáig. hálistennek anyukám mindenben segit engem, ő a támaszom. viszont neki is mondtam már, hogy nagyon rosszul érzem magam, és ugy érzem meghalok, de erre csak azt felelte, mindenki kibirta valahogy, én is kifogom birni.

2021. máj. 12. 20:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
77%
19: ertem hogy kertel, igazad is van. Csak borzaszto hogy mindig ez van hogy utolag bemeselik a korhazi dolgozok hogy milyen eros volt a szerencsetlen no legyen buszke... hat elmehetnek a francba, sporolnak mindenen foleg az idon azert tomik tele a noket oxival, erdekes modon az epihez mindig keso van. Akarhany baratnom szult mar mindenkinek keso volt beadni. Kulfoldon mar csodajara jarnak annak ha valaki termeszetesen szul, nem csodalom... ugyanis valaszthato, nincsenek a nok rakenyszeritve semmire!
2021. máj. 13. 15:06
 32/48 anonim ***** válasza:
Milyen altatásról beszélsz?
2021. máj. 14. 14:33
 33/48 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ugyan 3-4 óra hossza volt az egész, de annyira borzalmas volt, hogy biztos nem lesz több gyerekem. 2 perces fájásnál már csak vergődtem meg ordítottam, másra nem is emlékszem. Hiába mondták ne kiabáljak olyan fájdalomnál már akármit mondhattak. Én azzal nyugtattam magam, hogy mások is kibirták akkor én is kifogom. Utána való 2 hét is borzalmas volt a gátmetszés annyira fájt, hogy aludni se nagyon tudtam. De ez vagyok én, kívánom neked könnyebb legyen. Kitartást.
2021. máj. 15. 11:19
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nekem indították. Oxitocin meg burokrepesztés. Ahogy írták sokan lehet azért fájt nekem ennyire mert hamar meglett. 9kor kaptam beöntést, 10kor Oxitocin, 11kor burokrepesztés, aztán 10 perces fájás az még nem volt vészes, majd 5 és 2 perces fájás akkor már magamról sem tudtam, 13.30kor megszületett a kisfiam. Nagyon sokáig varrtak is utána mert méhem meg méhszájam is szakadt.
2021. máj. 15. 11:24
 35/48 anonim ***** válasza:
23%
Lehet ennyire szegényt nem kellene megrémísztenünk. Igaz fel kell készülni mindenre, de nyugodj meg kérdező, minden rendben lesz. Segíteni fog neked és a babádnak a szülésznő, és az orvos is. Amikor meghallod, mikor a babád felsír, már csak rá fogsz figyelni :)
2021. máj. 15. 20:02
 36/48 anonim ***** válasza:
48%
10 napja volt a második szülésem,ami császárba torkollt. Nem úgy akartam,mert az első babat természetesen szültem. Valóban,eleg rémisztő lehet olvasni ezeket a szülés sztorikat. Az jutott most eszembe,hogy aki semmilyen fájdalmat nem akar,az inkább fogadjon örökbe. A császárnal,főleg ha programozott,akkor van egy illúzió,hogy semmit nem kell szenvedned... én nekem nem programozott volt,hanem vajúdtam fél napig előtte-de a spinál ki is vett deréktól lefelé minden fájdalmat. A feketeleves akkor jön,amikor kiürül a spinál csillapítás. Én kb szülési fájdalmakat kaptam vissza,amikor a méhem összehúzódott. Kétlem,hogy a biológiát és élettant felülírja egy programcsászár.A császárnál utána kapod a fájdalmat.
2021. máj. 25. 13:34
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, a punc ID olyan lesz mint amibe egy kézigránát robbant fel, soha többé nem ismersz rá😂 de a pasid se, azért keresgél majd újat
2021. máj. 27. 21:25
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
37 te mekkora paraszt vagy, az eszem áll meg!!!
2021. máj. 29. 23:32
 39/48 Nazaret ***** válasza:

Kedves utolsó!!

Én négy gyereket szültem. Az első három minden komplikáció nélkül hüvelyi úton született!

Nekem rugalmasak a szöveteim,mert a férjem nem panaszkodott egyáltalán!

A negyedik császár volt!

Azt vettem észre, hogy a hüvelyem ugyanúgy kitágult a hormonok hatására, majd a műtét után visszahúzódott!

Ez nagyban alkati kérdés!!

De azért, hogy odalent semmi ne változzon, nem választottam volna a császárt!!

Talán azért, mert tudom, hogy mi a különbség!!

Program császárral is megszületik a gyerek, de a természeteshez soha sem hasonlítható!Ezért azok az anyukák, akik nem tudnak megnyugodni, hogy császárral szültek lelkileg érzékenyebbek és érzik, értik mit sajnálnak!

Aztán van olyan is, aki nem érzékeny típus, nekik jobb a műtét, meg az a legnagyobb büszkeségük, hogy apa elégedett lesz a berendezéssel!!

2021. júl. 10. 19:35
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Pedig nincs is jobb egy tág pun cinál, lehet öklözni meg minden 😍
2021. júl. 10. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!