Mit tegyek? nagyon félek, nem tudom hogy döntsek.
19:
Szomorú hogy a 21. Szazadban buszkenek kell lenned hogy kibirtad fajdalomcsillapito nelkul gondolom megdicsertek a meszarszeken. Szanalmas a magyar eu. De a kedvencem mikor megdicserik az anyukat azert is hogy nem kiabalt szules kozben. Vagy lecseszik azert mert kiabal.
Birkanep.
Én a 32.héten voltam egy hetet kórházban, kezdett kinyílni a méhszáj. Majd végül a 40.héten kezdődtek a fájások egy pénteki napon. Vasárnap burkot repesztettek, mert nem ment el a magzatvíz és nem tágultam, azután se folyt el. Aztán még pár órát szenvedtettek, a picit is, mert folyton leesett a szívhangja szegényemnek. Majd a doki úgy döntött 1 perces fájásoknál, hogy császár kell, baj van. Kiderült a műtétnél, hogy mekóniumos volt a magzatvíz. Igazából nekem szinte semmi bajom nem volt utána, a szoptatás alatt sem fájt a méhem, csak enyhén éreztem a sebet. Voltak egyébként, akik nagyon szenvedtek, ezt akkor láttam, mikor a 32. héten bent voltam a kórházban. Amikor felállítottak persze rossz volt menni, de bírtam elég rendesen. Szerencsére hamar felépültem. Rossz érzés volt utána, hogy nem tudtam "rendesen" megszülni. Előttem 1-2 órával szült valaki és hallottam mindent, úgy gondoltam akkor, hogy milyen gyorsan túl volt rajta, ez nekem is menni fog. Viszont frusztrált a szenvedésének a hangja. A másodikat, ha lesz, és megoldható szeretném természetes úton szülni. A szobatársam nagyon fitt volt utána, ő normál úton szült, ült is rendesen az ágyon, nem panaszkodott.
Próbálj meg a picire koncentrálni, hogy minden rendben legyen. A problémákat hagyd hátra, mert ezzel csak magadnak és a babának árthatsz.
köszi szépen a válaszokat és a tapasztalatokat mindenkinek.
mindegyiket végig olvastam.
17- es igen sajnos, elvonón van, ott is lesz még 5 hónapig, de legalább megpróbálja a babáért és értem. nem leszek egyedül, mert hálistennek anyukám és a testvérem, illetve nagymamám mellettem lesznek, támogatnak majd mindenben.
én nem vagyok függő, mert feljebb valaki kérdezte, hogy te is cuccozol.
hát nem, az kéne még. nekem erősnek kell maradnom a babáért és a saját magam érdekében. a kis fiamért bármit megtennék a világon, és ha a férjemen nem segitenek, természetesen elhagyom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!