Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntsek a két férfi között?
Röviden annyi, hogy jelenleg két férfival vagyok együtt, az egyikkel tavkapcsolatban. A tavkapcsolatos férfivel 8 hónapja járunk, ebből 3at külön a táv miatt.
Ket hónapja megismerkedtem egy másik férfivel, ő közelemben lakik, elérhető, de vannak bizonyos dolgok amivel nem vagyok kibékülve.
Jobban érzem vele magam mivel mindenről lehet beszélgetni vele, értelmes, orvosin végzett, stabil állása van. Ami nem tetszik az az, hogy fegyvere van és magán hordja.
(Külföld, ez teljesen legális)
Az első férfi tőlem 8 oranyira költözött, és pár hónapon belül ismét költözik munka miatt, de lehet hogy sokkal közelebb hozzám, 2-3 oranyira kocsival.
Én csaladot szeretnék, és házasságot. Az orvos is hasonló elképzelésekkel él, viszont a tavkapcsolatban levő férfi úgy van vele, hogy majd 5 vagy 10 év múlva. Én 27 vagyok. Mind a két férfi közel 30.
Most ne menjünk abba bele, hogy ez nem etikus, ebbe keveredtem bele, és nem tudom mi alapján döntsek.
Mind a kettőt kedvelem. Én nem fogok elköltözni, mivel nagyon jó állásom van ahol vagyok...
Ebbe keveredtél te kis szegény.
Nekem mindegy melyiket választod, mert nem tudok a gondolkodásoddal sajnos azonosulni. Össze is zavarodtam amikor azt ecsetelted ki hány órára fog lakni tőled, valahogy a mélységet, elköteleződést nem érezni egyik felés sem részedről csak a praktikumot, te már 27 vagy ők meg harminc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!