Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor megszületnek a babák,...

Amikor megszületnek a babák, megnézik a vércsoportjukat, és negatív anyának csak akkor adnak szurit ha a baba pozitív?

Figyelt kérdés
A férjem és én is negatívak vagyunk, viszont sajnos a férjem esetében nincs meg a papír ami ezt igazolja, a háziorvos pedig nem hajlandó őt elküldeni vérvizsgálatra. A védőnő javasolta hogy a szülésnél legyen ott valami papír, hogy ne tegyenek ki minket a babával a szuriknak, egyéb beavatkozásoknak. Olvastam még régebbi fórumokon, hogy volt akinek a babáját rögtön megnézték milyen vércsoportú, és csak pozitív esetben jött a szuri. Most hogy van ez, ez az általános? Illetve milyen beavatkozásokra lehet számítani nálam+babánál ha mégis rutinból úgy csinálnak mintha apa pozitív lenne mert az a protokoll?

2021. máj. 10. 18:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%
Milyen plusz dolognak teszik ki a szervezeted Kérdező? 11-es vagyok, érthetően leírtam.
2021. máj. 11. 15:12
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy a férj az apa, lehet, hogy te nem hazudsz, de van, aki igen. Ha az anya negatív, mindenképpen ellenôrzik szülés után a baba vércsoportját.
2021. máj. 12. 05:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!