Ha választhatnál, Magyarországon vagy Ausztriában szülnél?
Az számít, hogy mit szeretnél, hogy a gyerekednek születési helyként egész életében minden iratában, minden hivatalban lássanak, halljanak.
Híres ember lesz, és mit írjon a wikipédia, XY, született Sopron...vagy XY, született Wien...
Mondjuk, más kérdés, ha a családotok Őrségi.
Ausztria!!!!
Ugyan nem a szülészeten voltam, de össze sem hasonlítható az itteni ellátás az otthonival!
Két ágyas szobában voltam, volt saját TV minden ágyhoz és szobánként egy WC (gyönyörű tiszta). Étlapot raktak elém és megkérdezték hogyan kérem a kávémat mire vagyok allergiás diabéteszes vagyok e. 6
féle reggeli közül lehet választani háromféle ebéd közül
és hét féle vacsorából. Az étlap hátoldalán műsorújság van a TV hez. A folyosón több helyen ásványvíz van elhelyezve a betegeknek. Ez az alapellátás nem fizettem semmit pluszba. Minden nővér kedves és nem nem goromba. Mosolyogtak, kérdezgették hogy vagyok.
Otthon meg mi van... még a wc deszkát is neked kell bevinned :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!