Volt akinél megérezte az állata a szülés közeledtét?
Nagyon furcsa kérdés tudom,de olyan furcsa dolog ez számomra is.
Anyósom most nálunk van egy darabig és itt a kutyusa is,aki mindig a lányommal foglalkozott,velem csak annyira hogy megsimogassam és kész.
Utolsó hetekben vagyok a terhességben,tegnap folyamatosan a közelemben volt a kutyus,állandóan a hasamat nézte,védelmez holott ezt nem csinálta eddig,bújik hozzám és egyebek.
Ilyen sose csinált,pedig nem utáljuk egymást,de most mindenkit letojik kivéve engem.
Nővérem kutyája 2-3 nappal kezdett ilyeneket csinálni,az elsőnél 3 nap múlva szűlt,a 2.nál pedig 2 nappal elötte.
Olyan hihetetlen számomra hogy ennyire éreznék.
Volt valakinek esetleg hasonló bármelyik háziállattal?
Köszönöm a válaszaitokat.
Nekem fura volt,mivel nincs állatom,így tapasztalatom sincsen ebben.
A terhesség elején a nővérem kutyája "buktatott" le,mert állandóan ott volt a közelemben,így tudták meg hogy baba lesz.
Ezt tudom hogy vannak olyan állatok akik megérzik ha valaki terhes,de azt nem tudtam hogy azt is megérzik hogy közel a szülés.
Remélem így van,mert tegnap óta megy a szenvedés.
Persze majd írok hogy végülis mikor született meg a baba. :)
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!