Szülés után milyen betétet/pelenkát vegyek?
Figyelt kérdés
Elvesztem a sok választékba.
Kinek mi vált be,mit ajánl?
Nem a legegyszerűbb akkor egy tena szó szerint pelenka?? es akkor nem kell a bugyival se szórakozni
2021. ápr. 30. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Chicco szülés utáni betét+ chicco hálós egyméretes bugyi
Tena lady extra betét + eldodható vagy hálós bugyiba rakva
Valamilyen Tena PELENKA
33 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem kell hálós bugyi. Simán bugyiba tettem a szülés utáni betétet, nem véreztem át.
2/12 anonim válasza:
A hálós bugyi drágább, mintha vennél párat a Pepcoban...
3/12 anonim válasza:
Sima éjszakai (mosható, de csak mert amúgy is ezt használom) betétet használtam mindegyik szülés után, normál magasderekú bugyikkal. Még csak át sem áztam egyszer sem, nem hogy ki kellett volna dobni valamit.
4/12 anonim válasza:
Tena pantset hasznaltam,szuper volt! :)
5/12 anonim válasza:
Én a dm-es Jessat inkontinencia betétet használtam, bugyit meg vettem a pepcoba mamabugyikat 😂 sosem véreztem át.
6/12 anonim válasza:
Francia bugyi +éjszakai betét. Sosem volt baleset 🤷♀️
7/12 anonim válasza:
Tena Pants-et használtam én is. Császár után különösen praktikus volt.
8/12 anonim válasza:
Nekem nagyon jött, pelenka kellett és abból is jó sok. Éppen csak elég volt az egy csomag a kórházba. Jessa-t vettem. Utána itthon simán elhasználtam még egy csomaggal, és utána még jó sokáig szülés utáni betét.
9/12 anonim válasza:
Ez nagyon egyén függő, hogy ki mennyire vérzik utána. Volt olyan a korházban akinek 2 nao után alig volt, sima betét elég volt neki. Volt akiből ömlött a vér sokáig. Nekem 1 hér volt amikor vastagabb inkontinencia betét kellett, utána 3 hétig sima, és 3 hétig még tisztasági..
10/12 anonim válasza:
Bugyipelenkát használtam, nagyon elégedett voltam (always)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!