Császár után meddig fájt a hasatok?
9hete szültem,a 6hetes kontrollon mindent rendben találtak. Már ott is mondtam hogy fáj a jobb oldalon de elvileg normális(a varratok is 120nap alatt szívódnak fel).
Azóta is fáj folyamatosan..hol jobban hol kevésbé.
Nem szoptatok,az első menzeszen is túl vagyok,utána még napokig hol volt pár csepp barnázás hol nem...
Most 2napja kevés sárgás folyás,nem büdös nem viszket.Terhesség alatt is volt de nem volt semmi a tenyésztésen.
Szerintetek normális?
És nektek meddig fájt a hasatok? Érzéketlen is azon a részen...felek összenövés.
10/10 Ez nagyon durván hangzik😔 és nem éreztél semmit az összenövésből?
Eleinte ha nagy wc jött úgy görcsöltem fájt hogy felállni nem tudtam,nyüszítettem( ez elmúlt..remélem).
Én a jobb petefészek és hasfal körül érzem,egy puklit is érzek de arra azt mondta vszeg zsírszövet.
Az első természetes szülés volt de ott is megszívtam,ezért császároztak és félek most is valami maradandó lesz.
De igazad van 9hét,lehet a terhelés is de ha a hasi uh rendbe lesz májusba akkor visszamegyek az orvosomhoz.
Fogalmam sincs, meddig fájt, mert fokozatosan lett jobb. Persze az első pár nap volt igazán rossz, de hogy mikor nem éreztem már nadrágfelvételnél vagy felülésnél...? A másodiknál volt ilyen, hogy székelés előtt és után egy pontban fájt egész fent a hasam vagy fél évig, aztán meg szoptatás után, amikor megjött, a menzeszem volt rosszabb, mint egy szülés (3 napig nem tudtam aludni se). Ezekre mondták, hogy lehet összenövés, de az UH-n úgyse látszik (néha elmentem, egyszer MRI-re is, mert az esetleg kimutatja közvetlen menzesz előtt, ha endometriózis), szóval ha akarom, laparaszkópia... Addig halogattam, szép lassan elmúlt. Az is lehet, hogy mégis hormonális oka volt.
Érzéketlen meg hát maradt egy csíkban, bár valamennyit javult évek alatt - de ez azért van, mert átvágják ott az idegeket (másképp nem is lehet), aztán egyéni kinek hogyan gyógyul.
Igen így hogy írod reggel a telt hólyagtól nekem is fáj de napközbe nem.
Hát ez már nem az a fájdalom ami műtét után volt így nem tudom mi maradt ott... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!