Császár után meddig fájt a hasatok?
9hete szültem,a 6hetes kontrollon mindent rendben találtak. Már ott is mondtam hogy fáj a jobb oldalon de elvileg normális(a varratok is 120nap alatt szívódnak fel).
Azóta is fáj folyamatosan..hol jobban hol kevésbé.
Nem szoptatok,az első menzeszen is túl vagyok,utána még napokig hol volt pár csepp barnázás hol nem...
Most 2napja kevés sárgás folyás,nem büdös nem viszket.Terhesség alatt is volt de nem volt semmi a tenyésztésen.
Szerintetek normális?
És nektek meddig fájt a hasatok? Érzéketlen is azon a részen...felek összenövés.
Nem jó ezt olvasni 😔
Olyan érzés egyrészt mintha a belső varrat lenne..másrészt egy "csíkban" érzem hogy feszül..és fáj. Ha megerőltetem mégrosszabb. 2 pici gyerek mellett nem tudok pihenni és tornázni sem.
Félek sose jön rendbe
3 császárom volt. Decemberben a 3.
Most valamiért nehezen tolerálta a szervezetem a felszívodó varratot, begyulladt. Én azt hittem, megőrülők, olyan volt mintha égő parazsat nyomnának álló nap a hasamhoz.
Az első után voltak naaaagyon durva összenövésem. Hidd el azt nem lehet mindig érezni.
Nekem le volt mindenem tapadva, minden mindennel összenőtt, a vastagbelem megcsavarodott. 2 órát műtöttek miután nagy nehezen kinyomták belőlem a lányom.
9 hét, még vissza se rendeződött minden a helyére, lehet egy enyhe gyulladásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!