Császár után nektek meddig fájt a heg illetve a hasatok?
4hete szültem,de a bal oldalon folyamatosan fáj belül.Biztos rosszul is volt az elején terhelve,mert bokagyulladás miatt mankóval jártam.
Azóta néha jobb volt ha véletlen tudtam pihizni,de már folyamatosan fáj. Írtam az orvosomnak,szerinte rendben van és a belső varrat lehet..
Hó végén lesz a 6hetes kontrollom. Megnézik ilyenkor uh-val?
A belső varrat lassabban gyógyul.
Amúgy nekem még most is fáj úgymond. Érzékeny. Ha bugyi, nadrág hozzáér, vagy húzódik ott a bőr akkor fáj. 1,5 év. De sztem ez hajlam. Máshol is van varratom és az is ilyen
Azt mondta kb 120nap alatt szívódik fel. De tényleg csak az egyik oldal fájna ennyire? Úgy érzem sose leszek a régi :(
Az hogy érzéketlen stb ok átvágtak ideget mindent. De ismerőseimnek nem fájt(t)szóval parázom picit megvallom.
3/3 mázlista vagy. Hát nem tudom én félek hogy baj van odabent.. 😅
Első császárom,az első baba természetes úton jött semmi bajom nem volt.
7/8 Sokáig agyaltam hogy pcs legyen e mert 3gerincsebész mondta hogy nem kockáztatna..de inkább egy újabb törést vállaltam volna...persze attól meg lebénulhattam volna akár :(
Nekem trauma volt én nem szülök emiatt többet.
8/8 Mindenképp negkérdezem bár most szerinte okés ez belefér..remélem ultrahanggal vagy valamivel ránéz ilyenkor a 6hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!