Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után visszalaposodott...

Császár után visszalaposodott a hasatok, illetve használható rendesen a hasizmotok?

Figyelt kérdés

Főleg olyanoktól kérdezném, akik nem hasra hízós típusok amúgy tehát nincs ilyen kis pocijuk alapban is. Nem bántásként írom, én pl. csípőre fenékre hízok, de hasra pont nem, az mindig lapos.

Barátnőm ilyen típus hogy hasra hízik, neki volt császárja és utána 3-4 hónappal is még 20 hetes babásnak nézett ki szegény azóta is jártunk edzeni de sose laposodott neki vissza és azt mondja nem is érzi úgy a hasizmát mint régebben.

És császár során ha jól tudom átvágják ott az izmot is és vajon regenerálódik e rendesen hogy újra lapos legyen a has?

2013. máj. 24. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nem és nem. Sajnos...

Hasizom gyakorlatokat még egy évvel szülés után se tudtam rendesen csinálni, pedig előtte százasával se volt gond.

És mindegy, mennyit edzek, fogyok, masszírozok, a köldök alatti terület rondán kidudorodik, és sajnos már lóg is.

Egyébként ettől meg ne keseredj el, nézd meg pl. a Rubint Rékát, ezresével hasizmozik, és minden gyereke császáros.

:)

2013. máj. 24. 15:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Kisfiamnál 4-5hónap elteltével lett majdnem olyan lapos mint előtte,kislányomnál szülés után pár héttel szépen visszahúzódott,örültem,hogy mi lesz itt 2-3 hónap mulva,de semmi,nem ment visszább, szóval nagyobb maradt a hasam mint anno a fiamnál és sehogysem akar eltűnni.
2013. máj. 24. 15:32
 3/18 A kérdező kommentje:

Juj hát nekem Rubint Réka pont nem pozitív példa nagyon csúnyának találom a hasát, eres, túl izmos és kidudorodik.

Hát most elkeseredtem, nekem lapos hasam van-volt örültem neki hogy legalább ez normális rajtam, de úgy néz ki nagyon hogy császárom lesz és előre félek hogy ilyen hasas-pocis maradok/leszek :(((

2013. máj. 24. 15:33
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia! 10 hónapja szültem császárral. Hasonló típus vagyok, mint Te, kicsi volt a hasam terhesség előtt. 4,5 kilós babám született, úgyhogy képzelheted, mekkora volt a hasam, és hogy megnyúlt a bőr. Kb. 6 hónappal szülés után laposodott kb ugyanolyanra vissza a hasam, szerintem nagyjából ugyanolyan, mint volt, nekem viszont a bőröm az, ami nem szép sajnos, mert striás maradt. Arra számíts, hogy a hasizom lassan fog regenerálódni, én kb fél évvel szülés után kezdtem el rá tornázni...hát, olyan nehéz volt, mintha sose csináltam volna előtte életemben egy felülést sem, pedig rendszeresen sportoltam :D

Ne aggódj, ha odafigyelsz, akkor vissza fog húzódni a has...nem feltétlenül fog kialakulni a kötényhas.

2013. máj. 24. 15:34
 5/18 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk hogy a bőr megnyúlik vagy nem marad olyan szép vagy lóg kicsit annyira nem zavar úgy értem ezzel nem tudok mit kezdeni max. sebész...

de ugye ha a hasizom ott olyan béna marad akkor nem tudja a beleket visszatartani és attól (is) alakul ki sokszor ez a pocakosság hogy az izom nem elég erős tehát arra gondolok hogy nem a több kiló háj rakódik oda és marad is ott (mert barátnőm is már teljesen lefogyott szépen alig van rajta zsír szinte) hanem a pocak mégis megmarad.

2013. máj. 24. 15:38
 6/18 anonim ***** válasza:
szia ...2babát szültem császárral az egyiket épp 4hónapja...nekem nagyon szépen visszament szülés után 1honappal már kilóban is méretben is ugyanannyi voltam mint elötte...szerintem ez alkati kérdés mert öszintén szólva nem tornázom ,zabálok mint a coca,és 20éves sem vagyok sajnos:)
2013. máj. 24. 15:38
 7/18 anonim ***** válasza:
Az enyém is visszalaposodott, az izmok is a helyükre kerültek szerencsére. Nem tudom, ismét császár lesz-e, de remélem, ugyanígy marad a hasam, mint előtte. Egyébként Réka hasfala szerintem is csúnya. :S
2013. máj. 24. 15:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Én szülés után 7 hónappal kezdtem Rubint Réka tornáját fél évig csináltam és nagyon látványos volt,a csípő, popsi és hasizom is. A hasizmom teljesen rendbejött, most ismét terhes vagyok, de szülés után ismét ezt fogom választani. Természetesen túlzásba nem viszem , mert az nekem is durva, ahogy ő kinéz, de hát ő ezt napi 4-5 órába minimum csinálja, én meg heti 3* 40 percet csináltam.Egyébként az első terhességem előtt 54 kg voltam, lapos hassal, elég vékony voltam, és szülés után azért nem csináltam egyből hasizom gyakorlatokat, mert sokáig nem éreztem a hasam és féltem is valamiért tőle, de a tornával napról napra erősödött. Azért remélem most nem császárom lesz.
2013. máj. 24. 15:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Jaj annyira remélem hogy megúszom, tudom ez legyen a legnagyobb bajom de annyira nem szeretnék csupa olyan elváltozást szenvedni amin úgyse tudok változtatni ha megfeszülök se...:( Így is a bőrömön meg a cicimen úgyse tudok változtatni ha azt is "megviseli" a terhesség-szoptatás.
2013. máj. 24. 15:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Alkat kérdése szerintem,és nem a császártól függ.nekem a köldököm körül maradt párnás,de sose volt lapos hasam.
2013. máj. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!