Császár után visszalaposodott a hasatok, illetve használható rendesen a hasizmotok?
Főleg olyanoktól kérdezném, akik nem hasra hízós típusok amúgy tehát nincs ilyen kis pocijuk alapban is. Nem bántásként írom, én pl. csípőre fenékre hízok, de hasra pont nem, az mindig lapos.
Barátnőm ilyen típus hogy hasra hízik, neki volt császárja és utána 3-4 hónappal is még 20 hetes babásnak nézett ki szegény azóta is jártunk edzeni de sose laposodott neki vissza és azt mondja nem is érzi úgy a hasizmát mint régebben.
És császár során ha jól tudom átvágják ott az izmot is és vajon regenerálódik e rendesen hogy újra lapos legyen a has?
Nem és nem. Sajnos...
Hasizom gyakorlatokat még egy évvel szülés után se tudtam rendesen csinálni, pedig előtte százasával se volt gond.
És mindegy, mennyit edzek, fogyok, masszírozok, a köldök alatti terület rondán kidudorodik, és sajnos már lóg is.
Egyébként ettől meg ne keseredj el, nézd meg pl. a Rubint Rékát, ezresével hasizmozik, és minden gyereke császáros.
:)
Juj hát nekem Rubint Réka pont nem pozitív példa nagyon csúnyának találom a hasát, eres, túl izmos és kidudorodik.
Hát most elkeseredtem, nekem lapos hasam van-volt örültem neki hogy legalább ez normális rajtam, de úgy néz ki nagyon hogy császárom lesz és előre félek hogy ilyen hasas-pocis maradok/leszek :(((
Szia! 10 hónapja szültem császárral. Hasonló típus vagyok, mint Te, kicsi volt a hasam terhesség előtt. 4,5 kilós babám született, úgyhogy képzelheted, mekkora volt a hasam, és hogy megnyúlt a bőr. Kb. 6 hónappal szülés után laposodott kb ugyanolyanra vissza a hasam, szerintem nagyjából ugyanolyan, mint volt, nekem viszont a bőröm az, ami nem szép sajnos, mert striás maradt. Arra számíts, hogy a hasizom lassan fog regenerálódni, én kb fél évvel szülés után kezdtem el rá tornázni...hát, olyan nehéz volt, mintha sose csináltam volna előtte életemben egy felülést sem, pedig rendszeresen sportoltam :D
Ne aggódj, ha odafigyelsz, akkor vissza fog húzódni a has...nem feltétlenül fog kialakulni a kötényhas.
Ez mondjuk hogy a bőr megnyúlik vagy nem marad olyan szép vagy lóg kicsit annyira nem zavar úgy értem ezzel nem tudok mit kezdeni max. sebész...
de ugye ha a hasizom ott olyan béna marad akkor nem tudja a beleket visszatartani és attól (is) alakul ki sokszor ez a pocakosság hogy az izom nem elég erős tehát arra gondolok hogy nem a több kiló háj rakódik oda és marad is ott (mert barátnőm is már teljesen lefogyott szépen alig van rajta zsír szinte) hanem a pocak mégis megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!