Császár után visszalaposodott a hasatok, illetve használható rendesen a hasizmotok?
Főleg olyanoktól kérdezném, akik nem hasra hízós típusok amúgy tehát nincs ilyen kis pocijuk alapban is. Nem bántásként írom, én pl. csípőre fenékre hízok, de hasra pont nem, az mindig lapos.
Barátnőm ilyen típus hogy hasra hízik, neki volt császárja és utána 3-4 hónappal is még 20 hetes babásnak nézett ki szegény azóta is jártunk edzeni de sose laposodott neki vissza és azt mondja nem is érzi úgy a hasizmát mint régebben.
És császár során ha jól tudom átvágják ott az izmot is és vajon regenerálódik e rendesen hogy újra lapos legyen a has?
3hos a lányom, még van pocim, sajna! Tornäzni még nem probáltam!
Amugy nem vágják át az izmot csak széthúzák, sürgöséginél vágják!
12 es tényleg?? és ha széthúzzák azon kifér a baba?
Nem tudom miért gondoltam hogy azt is átvágják mint a méhfalat meg a hasfalat stb. Valahol olvastam talán meg barátnőm is így fogalmazott persze lehet nem direkt.
Köszi a sok választ nagyon bízom benne! Nekem is viszonylag erős a hasfalam ( 22.hétig nem is látszott a terhességem előrefelé nem dudorodott a hasam csak a derekam tűnt el oldalt)bízom benne hogy ez nem tűnik el nyomtalanul.
Mondjuk az is igaz hogy aki simán szült ott is van akinek marad pocija van akinek meg nem...
De ez is megnyugtatott most kicsit hogy nem vágnak el ott mindent (azt valahogy nehezebben tudom elképzelni hogy könnyen regenerálódik aztán lehet butaság).
Hát lehet, hogy én szerencsés alkat vagyok kb.7 hónapos volt a babám mikor már szinte ugyan olyan lett a hasam mint szülés előtt. Semennyit nem tornáztam
, még szoptattok így nem is fogyózok. Sőt alkalmanként annyit eszek, mint egy férfi... 3.terhességem volt, az első kettő sima szülés volt. Szerintem ez alkati kérdés és az us fontos lehet, hogy az orvos hogyan varr össze. Bár ehhez a részéhez nem értek, csak gondolom.Az fontos lehet még, hogy az én dokim nem javasolta a haskötőt szülés után, mert, hogy attól nem dolgozik a hasizom! A bőrömmel is szerencsém van, egy-két csík van csak rajta és nem lóg. Lehet, hogy neked is szerencséd lesz és szépen visszarendeződsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!