Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány évesen ideális gyereket...

Hány évesen ideális gyereket szülni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Utolsónak: azaz karriered csak volt. Most majd kezdheted előről, ha a gyerekkel is normálisan akarsz foglalkozni, és nem bölcsődébe adni. Mert senkit nem fog érdekelni 3 év múlva, hogy hol dolgoztál, és mit...
2008. dec. 5. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Én 19.5 évesen szültem az elsőt,és idén ,35.5 évesen a második gyerekemet.Nagyon jó így.És még az is lehet,h nem állok meg két gyereknél...
2008. dec. 5. 23:28
 13/16 ketteske ***** válasza:
100%
Szia! Én 32 évesen fogok szülni. Van egy 10 éves szuper kapcsolatom, saját lakásom és saját cégem. Szerintem ez pont ideális. Pár évig jól kiutazgattam magam, szóval most nyugodtan itthon maradhatok babázni.
2008. dec. 6. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ideális kor egyszerűen nincs. Ez eléggé nehéz terep, mert mindenki azt fogja mondani, hogy az ő szülési időpontja volt az ideális. Különben a saját gyermekét utasítaná vissza. Magam részéről, csak utólag látom, hogy éretteb fejjel ideálisabb az anyaság, és az ezzel járó terhek. A fizikai állapot szerintem nem annyira mérvadó, mint amennyire beállítják. Amíg egy nő termékeny, addig szülni és anyává válni is képes. Ez sok tőlünk idegen kultúrában nem is kérdés.

Szüléseim: 23, 29, 32 és most két hét múlva:40 évesen.

2008. dec. 6. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
18-45 között szerintem mindenki akkor,amikor készen áll rá!értek ezalatt anyagi,lelki és testi flekészültséget:)
2008. dec. 8. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 30-35 között tartom a legideálisabbnak, mert addigra már mindenki bőven kiélheti magát, elég éretté válhat, megteremtheti a szükséges hátteret a babának és jut majd elég ideje törődni vele.
2009. aug. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!