Mennyit vajúdtatok otthon, mielőtt bementetek volna a kórházba?
Vasárnap délután 5 fele nem éreztem olyan komfortosan magam, elkezdett fajogatni, de nem volt vészes.
Este 10 fele vettem egy jó meleg fürdős, hatha jósló fájások (41.hetet betöltöttem, nem tudom miért hittem jóslónak)
Azzal jobb lett, majd lefeküdtem aludni éjfél fele, s fel-fel keltem görcsökre. Néha kicsit sétáltam, de viszonylag tudtam aludni.
Reggel 8ra mennem kellett a kórházba indításra, szóval mielőtt bementünk ittam egy cappucinot, akkor már csak kis mensi görcseim voltak.
3 ujjnyira kinyílt a méhszáj, szóval azt ereztem éjszaka.
Utana 11 orat vajúdtam, gyönyörűen kinyílt a méhszáj, de nem engedtek csak fekve vajúdni, babánk feje nem ereszkedett le normálisan, így a kis perem nem tűnt el, szóval császár lett, mert már mekoniumos lett a magzatvíz.
Most vagyok várandós a masodikkal. Amikor nagy havazás volt most áprilisban azt hittem megszülök, de szerencsére téves riasztás volt. /28hkm/
Nekem egyaltalan nem volt 5 percesek,ossze vissza jottek. 10,2,3,2,8 igy kell elkepzelni. Viszont pokolian fajtak.
Reggel 9kor ereztem az elsot,de nagyon gyenge volt. Aztan fokozatosan erosodtek.
Lefurodtem,akkor sem multak. Olyan 2 korul mar nagyon fajtak,bementunk,2 ujjnyin voltam. 6kor burkot repesztettek. 9 elott szuletett meg termeszetes uton.
Elso babanal: zuhanyzas utan kb 20 perc indultam, mert azonnal 2 percesek lettek. (4 ora volt az indulastol a megszuletesig)
Masodiknal: alapbol a korhazban voltam, ctg miatt. 12kor kezdodtek a fajasok, 14:00 kor szuletett...
Harmadik: meg nemtudok, felidonel jarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!