Szerintetek melyik jobb szülés után felnőtt pelus vs betét? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének mit érdemes be szerezni, 2 hónap múlva szülök. Esetleg eldobható bugyi?2021. ápr. 10. 19:08
11/20 anonim válasza:
Én csak betétet vittem, kényelmetlen volt, számtalanszor átáztam...
13/20 anonim válasza:
Tena pantset vittem mindkétszer a kórházba. Egyszerű, biztonságos és kényelmes.
A fiam után komoly inkontinenciám is volt így arra is jó volt.
14/20 anonim válasza:
Pelenka! Sokkal jobb mint a betét, abból nem folyt ki semmi és sokkal kényelmesebb volt mint a bugyi+betét kombó. Tena Silhouettet használtam.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pelenka lesz, én is ezt érzem biztonságosabbnak tekintve, hogy menstruáció alatt sem elég egy sima betét. Egy csomag elegendő vajon?
2021. ápr. 10. 23:05
16/20 anonim válasza:
császárom volt, a legnagyobb éjszakait vittem, de simán elég lett volna egy normál
17/20 anonim válasza:
Szülés utáni betétet vittem. Csak egy napig colt erős vérzés, utána mensi erősség. Nekem tökéletesen bevált
19/20 anonim válasza:
Amugy meg inkabb legyen az embernel pelenka,max nem lesz tele csordultig,minthogy a sima betettel atazzon,es kellemetlen helyzetbe keruljon... En igy gondolom. Nekem.pl meg a pelenka ellenere is volt egy csepp a haloingemen,kepzelem betettel mi lett volna...
20/20 anonim válasza:
Miért kaptam 0%-ot? Nem tehetek róla, hogy nekem a betét is megfelelő volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!