Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után is ki kell várni...

Császár után is ki kell várni a 6 hetet?

Figyelt kérdés
Bocs ha hülye kérdés, még nálunk nem aktuális a téma. Csak foglalkoztat a kérdés.
2021. ápr. 8. 23:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ki kell várni.

A méheden is keletkezik egy nagy seb,legfőképpen amiatt.

2021. ápr. 9. 00:10
 2/12 anonim válasza:
60%
Szia. Mindenképp várd ki. Mi sajnos 3 hét után belevágtunk, hát szörnyen bánom.... azóta is pokolian fáj az együttlét. Nem mondom 100%, hogy attól, de ha visszamehetnék az időben szépen meg várnánk a 6 hetet.
2021. ápr. 9. 00:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. ápr. 9. 00:19
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltétlenül 6 hetet, de a kontrollt és az orvos áldását igen. Nálunk az egyik doki 4 hétre hív vissza pl.
2021. ápr. 9. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem császar után 6 hétnél hamarabb eszembe sem jutott volna!
2021. ápr. 9. 00:30
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Bizony. Ha nem takarítanak ki rendesen bizony végig vérzed azt a 6 hetet, kisebb nagyobb szakaszokban.

A méhszáj nyított, van 2 heged. Az alkatrészeid még nincsenek a helyén, és még nem is lesznek úgy 6-9 hónapig. Hidd el nem az lesz az első hogy sexelj végre..

2021. ápr. 9. 01:08
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Azért ezt ne jelentsétek ki ilyen határozottan, hogy nem fog rá gondolni. Nekem olyan libidóm volt terhesen és szoptatás alatt, hogy kb 2 hét után már a falat kapartam mindegyik gyerekkel. 😅 Ettől függetlenül vártunk, de nem volt könnyű.
2021. ápr. 9. 01:40
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Igen..

Nem a hüvely miatt kell várni, hanem a méh miatt..

Császárheggel szerintem még rázósabb, mint anélkül.

2021. ápr. 9. 07:09
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Én a vírus miatt csak 8 hét után tudtam dokihoz menni, megvártam, hogy áldását adja. Őszintén nem értem, hogy miért nem lehet kivárni ezt az időt.

Persze ha 4 hétre hív az orvos és azt mondja oké, az is rendben van.

2021. ápr. 9. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mire gondolsz, mivel kell kivárni a 6 hetet? A hüvelyi behatolással érdemes kivárni az orvosi kontrollt, amire általában szülés után 6 héttel kerül sor. Akárhol jön ki a baba, a méhfalról leválik a méhlepény. A méhlepény helyén lesz egy hatalmas seb. Ez egy nyílt seb, ami vérzik. Ez a seb elfertőződhet, ha valamilyen baktérium vagy akár szennyeződés bejut a méhbe. Ezért nem javasolt bármit is a hüvelybe tenni (pénisz, vibrátor, tampon, és az ülőfürdő is ellenjavallt) amíg be nem gyógyul a seb. Ez a gyógyulási idő általában 6 hét, de ez nincs kőbe vésve.

Egyéb élvezetnek viszont addig is lehet hódolni, ha van rá igény. Össze lehet bújni, szabad csókolózni, egymást simogatni. A pettingről, kézzel izgatásról a szakemberek véleménye is megoszlik. Van, aki szerint semmi akadálya. Van, aki szerint veszélyes az orgazmus okozta méhösszehúzódás. (Ami csak azért érdekes, mert a szoptatás közben is történik méhösszehúzódás).

Anális szexről még nem olvastam orvosi nyilatkozatot, hogy szabad-e művelni a gyermekágy alatt.

Egyébként pedig a Te tested, neked kell róla döntened. Majd ha ott tartotok, majd érezni fogjátok a partnereddel, mire vágytok, mi esik jól.

2021. ápr. 9. 09:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!