Ha fogadott a szülésznő akkor is van borotválás, illetve beöntés? Sote 2-n szokták ezt alkalmazni?
"Vannak olyan gyakori fájások,amikor már nem adnak beöntést.De neked is jobb,hidd el."
Nekem már majdnem tolófájásaim voltak, és megkaptam a beöntést, hiába mondtam, hogy nem fogom kibírni már. Szóltunk neki kb 4-5 alkalommal, hogy adjon beöntést, mert nagyon közel vagyok a szüléshez, de ránk se bagózott.
A szülésznő ezek után úgy viselkedett velem, mint valami utolsó senkivel.
En terhesen is rendszeresen szortelenitettem, igy nem borotvaltak kulon szuleskor.
Viszont beontest kaptam es semmi jot em talaltam benne.
Elso szulesnel nem kaptam, nem volt semmi gond, baleset kitolasnal.
2. szulesnel kaptam, hiaba csikart a hasam, de nem igazan hozott ki a viz semmit. Majd a hascsikaras is elmult.
Viszont a viz valamennyire megiscsak felhigitotta a melyen levo dogokat, mert kitolaskor mas is jott a baban kivul. Biztos vagyok benne, hogyha beken hagynak a beontessel, akkor ismet sikerult volna tisztan szulnom, szoval a 3. szulesnel tuti, hogy en nem fogom engedni a beontest, ki ugysem raknak a korhazbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!