Ha valaszthatnatok császárt vagy huvelyi szulest akarnatok?
Császár.
Egyébként mi értelme a kérdésnek? Van aki ezt akar, van aki azt, magyarországon el se döntheted.
Utolsó, ez nem így van.
6 barátnőm szült az elmúlt 3 évben, 4 magánkórházban, 2 állami helyen. Mégis mindenkitől megkérdezte az orvosuk a terhesség során, hogyan szeretnének majd szülni. Aki a császárra szavazott, azzal is szült.
Nagyon nehéz kérdés.
Apás szülésre készültünk, végül 11 óra vajúdás után sürgősségi császár lett.
Csakhogy nagyon rosszul lettem műtét után a spinális érzéstelenítéstől. Órákig kék voltam, reszkettem, állandóan rohangált hozzám a nővér, tette vissza a reszkető kezemre a pulzoximétert... 3 óra múlva mondta, hogy már nem vagyok kék!!!
A hüvelyit nem próbáltam (nem is fogom, mert nem vállalunk még egy gyereket), úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
Akkor rossz helyet választottál a szüléshez, nem tudok mást mondani erre.
(Egyik barátnőm sem bánta meg a döntését, a császár is pozitív "élmény" volt mindegyikőjüknek.)
2-szer választottam császárt (külföld), nem bántan meg. Másodszorra a műtőasztalon derült ki, hogy a programozott császár mentette meg az életünket.
Én örülök, hogy itt mindenki maga döntheti el, hogyan szeretné világrahozni gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!