Ha választhatnátok: sima vagy császár? Többi lent!
Bizonyos okok miatt borítékolható a nehéz szülés, orvosom azt mondta, hogy ha kérem akkor van indok a császárra.
nem első baba.
Méhlepény 2 cm-re van a méhszájtól (eddig rajta volt,most kezdett el távolodni)
Korábbi szülés közbeni sérülés miatt pedig heges méhszáj, ami nem igazán tud tágulni...
Bevállalnátok egy nehéz szülést, vagy császár?
Ebben az esetben a császárt választanám.
Én adnék a babának is és magamnak is esélyt a lehető legkomplikációmentesebb szülésre. Ha császárral, akkor császárral. Nem az a legfontosabb, hogy a baba is és te is a lehető legnagyobb biztonságban legyél?
Rábíznám az orvosomra - az enyém pl. sosem ajánlaná fel a császárt, ha nem lenne tényleg indoka - és ha azt mondaná, hogy biztonságosabb, akkor a császárt választanám én is.
Mondjuk kétszer szültem természetes úton, így nem tudom, hogy a császár milyen, de azért találták ki, hogy megóvjanak titeket, szóval +1 a császár mellett a te esetedben.
Ahogy az 5-ös írta a legfontosabb hogy mindkettőtöknek a legjobb legbiztonságosabb legyen!
Ki az aki más véleményen van? okoskodó anyós, barátnő, más laikus ismerős vagy szakember?
Nehogy ezeket a hülyeséget elhidd vagy a szívedre vedd hogy "gyenge vagy mert a könnyebbik utat választod" meg "nem is szülsz igazából" Az ilyen emberek tehetnének egy szívességet! Ha más volt is a te helyzetedben (vagy hasonlóban) nem jelenti azt hogy ami neki akkor jó volt az lesz jó neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!