Gáz ha csak ennyit adok az orvosnak?
40-50ezer forintot szánunk a szülésre.
Barátnőm 7hónapja szült ők 140ezret fizettek a szülésért.
Ehez képes a miénk elég kevés sajnos,gáz lenne csak ennyit adni?
Miért kell adni? Komolyan kérdezem.
Két gyerekünk is született, de egynél sem fizettünk.
Ha támogatni akarod őket, akkor biztos van alapítványuk, odafizesd be.
Utolsó: na, vajon miért kell fizetni?
Gondolom te az ügyeletesnél szültél, aki azért kapja a fizetését.
A kérdezőnek meg gondolom fogadott orvosa van, aki a szabadidejében is bemegy...
Gondolom te se túlórázol ingyen.
De egyébként január elseje óta a hálapénz büntetendő (az is, aki adja, az is, aki elfogadja), tehát leginkább nem kellene semennyit fizetni. Aztán majd 3 ilyen után az orvos is rájön, hogy ingyen nem éri meg szüléshez rohangálni...
Hozzá jártál magánba? Mert lehet van tarifája, de általában a rendelés összege*10.
Egyik ismerősöm 50-et adott anno az orvosnak és ennyit a szülésznőnek.
1-es, nálunk úgy van, hogyha márc 1. elött fogadta az orvost, akkor bent lehet. (Bár hallottam kiskapukról is)
Ha ennyit tudtok/szeretnétek neki adni, akkor ennyit adtok. Legrosszabb esetben nem mész hozzá legközelebb, bár nem hinném, hogy megjegyez, bár ki tudja. (Amúgy napidíjnak szép kis összeg, nyugi)
4-es.
Őszintén nem értem. Ha fogadott az orvos akkor ezt a felkéréskor tisztázni kellett volna. Vagy ha erre is képtelenek voltak, akkor az orvost kellene kb most felhívni, hogy mennyi a tarifa, nem pedig a gyk-n kérdezgetni minden releváns infó nélkül.
Az már csak ráadás, hogy a törvény szigorúbb lett azóta. Ezt is az _orvossal_ kellene tisztázni, nem a gyk-val.
Aligha szültem akár egy gyereket is, férfi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!