Megszületett Hajdú Sarka kata kisfia Dávid, ma reggel. Ki mit szól a hírhez?
Hajdút ki nem állhatom, a Katát egy kicsit bugyutának tartom, de azért gratulálok a kicsi születéséhez.
OFF: amikor én szültem, megkérdezték a kórházban, hogy másnap reggel a helyi rádióban bemondhatják-e, hogy megszületett a kisfiam, névvel-súllyal,-centivel. Miért is ne! Reggel a szobában hallgattuk a rádiót, és mind a 4 babát bemondták. :) Nekem egy örök emlék.
akkor ezentúl aug. 19. is nemzeti ünnep?:D
én csak röhögök rajta, amikor látom az újságosnál, hogy minden másnap címlapon vannak! persze blikk meg bors, nem igényes újságokén. amúgy fogalmam sincs, mitől lettek ők celebek? viszont minden babának tudok örülni!
Kicsodának a kicsodájával micsoda? Most hallom ezeket a neveket először.
Hiába - mint a cigány vicc mondja - "maguk is ismerik a maguk bandáját, én is ismerem a saját bandámat.
És ebben a kicsodának a kicsodájának a micsodája nincs benne.
Na, ha, viszont Sólyom László szülte volna a komáromi híd révkomáromi oldalán, tavaly... az érdekelt volna. Vagy Terry Black. Ez már hír.
Egyébként én is Demszkyre szavazok. És tényleg, ő szült már? Még azt sem? Csak négyes metrót? Juj, de snassz. Már értem, miért fog megbukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!