Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni fájdalom. Ez...

Szülés utáni fájdalom. Ez másnak is ennyire rossz volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok anyukák, egy hete született meg a kislányom természetes úton,minden nagyon hamar ment (3óra alatt, első baba) nagyon örúltem, 3belső 5külső varratom van ami felszívódik idővel de iszonyú fájdalmas. Más volt ezzel így? Soha nem.gondoltam volna hogy ez ennyire rossz. Ha felkell állnom már sírok feszít,fáj,csíp. Kamillás vízzel öblögetek és bepanthent próbáltam,eddig semmi javulás. Esetleg más mit próbálhatnék? Valakinek valami ami bevállt? Így a picimet is nehezen tudom ellátni :( és csak sírok egész nap ami neki sem jó.
2021. márc. 14. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az aloe spray volt megváltás.

2 hét után potyogtak ki a varratok, utána lett sokkal jobb.

Kívül 4 varratom volt, belül matyóhímzés

2021. márc. 14. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hétfőn szültem. Kb.2 centis gátsebem van. A kórházban napi 5-6x fújtam Aloe First-tel, itthon már csak zuhanyzás után, nekem már nem fáj.

A mellem viszont borzalmasan fáj, ha 2-3 óránként nincs lefejve

2021. márc. 14. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy szültem 3,5 óra alatt, első babát. Csak a gátmetszést kellett varrni, nekem is nagyon sokáig fájt, akkor lett a legrosszabb, mikor már haza jöttünk. Nekem a napi több alkalmas zuhanyzás segített, hogy feláztattam a sebet. Szülésznő mondta, hogy ez segíteni fog. Amúgy kb 2 hétig volt nagyon rossz.
2021. márc. 14. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon rossz volt, nem ertettem főleg azt, hogy a nap végére miert lesg rosszabb...aztán említette a védőnő a napi több (2)zuhanyt,meg ha nagy wczés van akkor is, és úgy már nem volt vészes, de sokáig fájt.

Én kirepedtem oldalra, így féloldalasan ültem sokáig mert húzódott nagyon a seb. Plsz gátmetszésem is volt.

Semmit nem kentem rá, sima vízzel tusoltam odalent 6 hétig.

Kitartást, hamarosan elmúlik. ❤️

2021. márc. 14. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kizárólag Octenisept-el fújtam minden wc-zés után. Csak másnap volt nagyon rossz, nekem ödémás volt az egész alfelem, lépni sem bírtam. 2 hónapja szültem, már megnéztem, alig látszik a varrat helye.
2021. márc. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!