A szülési fájás miben más a jóslóhoz képest?
Sziasztok!
4 napja nagyon keményen jóslózok, folyamatosan fáj a hasam. Nem tudom megmondani a rendszerességet, mert egyhuzamba fáj, viszont ilyen keményedést/feszülést nem érzek, azt se tudom milyen az. Ma a derekam is kezd becsatlakozni...
#6 Tudom, hogy szarkasztikusan írtad, de nekem is volt, hogy egész napos egyenletes (tehát nem görcs szerű) fájásom volt, és az orvos igenis azt mondta rá, hogy normális és számítsak rá, mert még lesz ilyen az utolsó hetekben. Így is történt, teljesen rendben is volt minden.
Ezen kívül pedig a szülésznő igenis ért hozzá, az a dolga.
Nem kell riogani a terhes nőket.
#8 nyilván, ha veszélyben érezném magam, vagy a babát, akkor már rég kierőszakoltam volna a vizsgálatot.
Napi 1-2 órán át fáj 1-2x. De ma például eddig még nem jelentkezett. Olvastam angol szakirodalmat, miszerint ez egyfajta “hamis szülési” fájdalom, ami pont abban különbözik a jóslótól, hogy folyamatosan fáj.
Én meg nem értem az olyan kismamákat, akik mindennel orvoshoz rohannak. Van olyan ismerősöm, aki 2 naponta ment mert mindig parázott valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!