Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, ha nincs székletem...

Mit tegyek, ha nincs székletem a kórházban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Természetes úton szültem, de elég nagy gátsebem lett, nem igazán tágultam, sok komplikáció volt.

Alapvetően egy héten 1-2x jártam nagydolgot végezni.

Csütörtökön engednének ki, de ha nincs széklet, akkor nem. Glicerines kúpot csak akkor adnak, amikor legalább van inger.

Mit tegyek?

2021. márc. 9. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Kérj kúpot, mondd, hogy van ingered. Ha azzal sem jön össze, akkor kamuzd be.

Nekem anno ezt tanácsolták... Igaz nekem komplikáció mentes szülésem volt.

2021. márc. 9. 22:55
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Sok-sok folyadék (szoptatás miatt is!), rostos gyümölcsök, pl. szilva, körte, esetleg gyümölcslé formájában őszibarack is. Próbálj sétálgatni minél többet, a sok ülés, fekvés csak ront rajta!

Jobbulást, gyors felépülést!

2021. márc. 9. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Kérsz egy pohár keserűsós vizet a nővértől. Attól fogva viszont legyen a zsebedben a tekercs wc-papír, mert nem lesz időd beszaladni érte a kórterembe...
2021. márc. 9. 22:59
 4/16 A kérdező kommentje:

Igazából csak tipp, hogy glicerines kúp, annyit tudok, hogy hűtőben tartják...

Kértem, mert hónapok óta végbélrepedéssel küzdök, és azt mondták, akkor kapok ha lesz már inger.

2021. márc. 9. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a korpás keksz/korpás kenyér segített.
2021. márc. 9. 23:21
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
A keserűsó folyékonyra lazítja, nem fog sérteni a repedésnél.
2021. márc. 9. 23:47
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Próbálj minél többet mozogni
2021. márc. 9. 23:49
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem császár (+beöntés) után volt ugyanez. A megoldás ez lett: 2 napig tartogattam egy natúr joghurtot a meleg szobában, aztán azt megettem egy naranccsal. Nemsokára szaladni kellett :D
2021. márc. 10. 00:44
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Én simán bekamuztam. Éreztem, hogy menni fog, volt inger, de még a férjem is zavar itthon, ha a házon belül van, nem hogy 4 idegen plusz a ki-be mászkáló dokik, nővérek, csecsemősök, takarítók, stb...
2021. márc. 10. 02:37
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Én bekamuztam, hogy volt. Itthon hazaérve még erőlködnöm sem kellett, estére sikerült magától. A kórházban még inger sem volt.
2021. márc. 10. 02:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!