Kérj kúpot, mondd, hogy van ingered. Ha azzal sem jön össze, akkor kamuzd be.
Nekem anno ezt tanácsolták... Igaz nekem komplikáció mentes szülésem volt.
2021. márc. 9. 22:55
2/16 anonim válasza:
Sok-sok folyadék (szoptatás miatt is!), rostos gyümölcsök, pl. szilva, körte, esetleg gyümölcslé formájában őszibarack is. Próbálj sétálgatni minél többet, a sok ülés, fekvés csak ront rajta!
Jobbulást, gyors felépülést!
2021. márc. 9. 22:57
3/16 anonim válasza:
Kérsz egy pohár keserűsós vizet a nővértől. Attól fogva viszont legyen a zsebedben a tekercs wc-papír, mert nem lesz időd beszaladni érte a kórterembe...
2021. márc. 9. 22:59
4/16 A kérdező kommentje:
Igazából csak tipp, hogy glicerines kúp, annyit tudok, hogy hűtőben tartják...
Kértem, mert hónapok óta végbélrepedéssel küzdök, és azt mondták, akkor kapok ha lesz már inger.
2021. márc. 9. 23:12
5/16 anonim válasza:
Nekem a korpás keksz/korpás kenyér segített.
2021. márc. 9. 23:21
6/16 anonim válasza:
A keserűsó folyékonyra lazítja, nem fog sérteni a repedésnél.
2021. márc. 9. 23:47
7/16 anonim válasza:
Próbálj minél többet mozogni
2021. márc. 9. 23:49
8/16 anonim válasza:
Nekem császár (+beöntés) után volt ugyanez. A megoldás ez lett: 2 napig tartogattam egy natúr joghurtot a meleg szobában, aztán azt megettem egy naranccsal. Nemsokára szaladni kellett :D
2021. márc. 10. 00:44
9/16 anonim válasza:
Én simán bekamuztam. Éreztem, hogy menni fog, volt inger, de még a férjem is zavar itthon, ha a házon belül van, nem hogy 4 idegen plusz a ki-be mászkáló dokik, nővérek, csecsemősök, takarítók, stb...
2021. márc. 10. 02:37
10/16 anonim válasza:
Én bekamuztam, hogy volt. Itthon hazaérve még erőlködnöm sem kellett, estére sikerült magától. A kórházban még inger sem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!