Másnak is nagyon rossz emlékként maradt meg a szülés utani kórházi tartózkodás?
#7es vagyok. Inkább úgy gondolj rá, hogy CSAK 3 napot van bent az ember (amiből az első nap elmegy vizsgálatakkol, fekvéssel)
Otthon se biztos, hogy többet tudnál pihenni/nyugodtabb lennél, mert pl nem lenne aki megmutassa hogyan kell szoptatni vagy ha bármi gáz lenne veled vagy a babával nem biztos, hogy időben észrevennétek. Nekem megnyugvás volt, hogy tudtam: szakemberek vesznek körül.
Ami meg a kényelmet illeti: fogd fel nosztalgiaként. Mint mikor kolis voltál, vagy gyerekként ottalvós táborba küldtek a szüleid. Koncentrálj a babádra, majd otthon pihensz (ha bent nem tudsz)
Mi tegnap jöttünk haza, csak pozitív élményem van. Extra kedves csecsemősök voltak, akik szó szerint babáztak folyamatosan. Mindenki segített, mosolygós és türelmes volt. Szobatársak is mind normálisak voltak, nagyon sokat nevettünk meg tanultunk egymástól.
Persze pihenni nem tudtam, de első baba és sok megtanult dologgal jöttem haza, nem kell mindenen bizonytalankodnom.
Én március végére várom a második gyerekem, és most nagyon felerősödött bennem a sok rossz emlek. Ugyanazt éreztem mint te utolsó, ráadásul ott a csecsemosok is bunkók voltak.
Nekem a szoptatás sem ment úgy hogy ott volt még két másik idegen nő a szobában (később is csak otthon egyedül tudtam).
Közben látom még egy hozzászólás született, na pont így vagyok most én is hogy néztem a fiamrol a képet amit még a kórházban csináltam és feltodult a sok emlék és sírtam hogy mennyire rossz volt.
Persze biztos most túl érzékeny is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!