Honnan tudtátok, hogy igen, most tényleg elindult a szülés?
Az első babámat várom és valahogy sokat gondolkodom rajta, vajon honnan fogom biztosan tudni, hogy beindult a szülés? Ha elfolyik a magzatvíz, az elég nyilvánvaló, de ha nem... ?
Most 35 hetes vagyok, még zárt méhszájjal. Igazából nem mondanám, hogy sokat keményedek, max. ha többet hajolgatok vagy járkálok, egy-két olyan nap volt korábban, mikor kicsit hasogatott a hasam alja, de ennyi. Szerintem jóslófájásom még nem is volt, görcsölni nem szoktam.
Nem is tudom, milyen jellegű fájásra kell pontosan számítani, főleg, mert sokan írják, hogy az NST már mutatja nekik az összehúzódást, ők meg semmit nem éreznek...
Na meg azt is olvastam, hogy sokaknak van egy kis vérzése, most ilyenkor hogy döntsem el, ez normális-e vagy gond van?
Nyilván nem szeretnék feleslegesen korán bemenni a kórházba, ahol most a covid miatt erőltetik az oxitocint meg szülésindításokat, mert nincs se hely, se idő, se elég orvos és még a kísérőt sem engedik be, csak kitolás előtt, a franc sem akar ott szenvedni egy napig egyedül erőltetett szülesztéssel...
Ti honnan tudtátok, hogy igen, beindult a szülés és mikor mentetek be végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!