Kinél, hogy volt szülés után egyszerre tudtátok szopiztatni a babátok?
25 h keresztül nem sikerült mellre tenni
Csak negatív segítséget kaptam
Elvileg lactációs tanácsadó odabökött, hogy csak bimbóvédővel fog menni.
Azzal valóban ment ..
Otthon nagy küzdelmek árán 2 hét alatt letettük.
Nem kapott pótlást, így a 4. Nap durrant be csak.
1,5 évesen még szoptatom, úgy, hogy 38 hetes terhes vagyok.🤰🏻
Tehát a kezdeti nehézség ellenére nem szabad eladni
🤱🏻
Érdemes olvasni a helyes mellre tételről meg hogy hányadik napon mi várható itt: www.llll.hu
Nekem az első gyereknél a negyedik napon, pont hazamenetelkor lett tejem, szintén császár után (második gyereknél, dettó császár, már hamarabb). De addig is van elvileg valami minimál pár csepp előtej, amit te nem is látsz, de amivel illene kibírniuk. A második-harmadik napot klasszik minden baba végigsírja és/vagy cicizi. Én amikor tarthatatlan lett a helyzet, adtam neki kispohárból kemény egy korty vizet (csecsemősöktől kértem e célra), akkor aludt egy jót ő is és én is, utána meg folytattuk és lett tej is. Egy kicsit érzékeny volt a bimbóm, de ha vigyáztam, hogy helyesen kapja be, akkor nem fájt. Két szopi között kentem lanolinnal meg hanyagoltam a melltartót. Egyébként én már előtte 3 héttel bent feküdtem a bababarát kórházban azzal, hogy mindjárt megszülesztenek, úgyhogy bár nagyon kényelmetlen és izgulós időszak volt, viszonylag nagy volt az elméleti tudásom, mire a sajátomhoz jutottam, és ez sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!